Jön a négyes döntő!

Minden jegy elkelt a március 31-én, szombaton és április elsején, vasárnap rendezett Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa négyes döntőre.

Hasonló tartalmaink:

Két nap alatt négy mérkőzést játszik a női kézilabda NB I élmezőnyének négy csapata a Papp László Budapest Sportarénában. Az elődöntőben a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC a legutóbbi kupa győztesével, az FTC-Rail Cargo Hungariával, az ÉRD pedig a Siófok KC-val csap össze.

Pikáns csaták várhatóak a négyes döntőben, hiszen Magyarország négy legjobbja küzd meg a Magyar Kupa dobogós helyeiért. Az NB I-es listavezető Győr a nála egy meccsel kevesebbet játszó, ám így is pontazonossággal a második helyen álló FTC-vel 13 órakor játszik.

Ezt követően az ÉRD 15.15-kor kezd a Siófok KC ellen. A Balaton-partiakkal szemben Szabó Edina együttese a bajnokságban, idegenben megsemmisítő, 32–22-es győzelmet aratott, míg hazai pályán szinte végig vezetve győzött 22–20-ra. A Somogy megyeiek a bajnokságban csupán a hetedik helyen tanyáznak tizenegy győzelemmel és hét vereséggel, mégis volt minek örülniük az elmúlt időszakban, hiszen a napokban birtokba vehették új otthonukat, a Kiss Szilárd Sportcsarnokot.

A Magyar Kupában az SKC a harmadik fordulóban a Mosonmagyaróvári KC-t, aztán az Alba Fehérvárt ejtette ki, az elődöntőbe jutásért rendezett meccsen pedig döntetlent játszott Békéscsabán, s a szabályok értelmében azonos osztályú csapatok döntetlenje esetén az eredmény a vendég csapatnak kedvez.

Az elődöntők után április elsején rendezik a helyosztókat. Az ÉRD győzelme esetén az FTC–Győr meccsének továbbjutójával vív meg 16 órától, míg vereségnél a másik párharc vesztesével találkozik 14 órakor.

Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntő, Papp László Budapest Sportaréna
Elődöntők, 03.31.

13.00: FTC-Rail Cargo Hungaria–Győri Audi ETO
V: Andorka, Hucker

15.15: Siófok KC–ÉRD
V: Bonifert, Oláh

Helyosztók, 2018. április 1.
14.00: a 3. helyért
16.30: döntő

fotó: handballerd.hu/Dénes Balázs

Címkék