Érdi bronz Törökországból!

Bronzérmet szerzett a törökországi, 21. alkalommal megrendezett Győzelem Kupán Végh Artúr, az Érdi Spartacus SC 92 kilogrammos kötöttfogású birkózója.

Hasonló tartalmaink:

A kadet korosztály egyik legrangosabb versenyét tartották Törökországban bő egy hónappal a kadetek szkopjei Európa-bajnokságát megelőzően (amelyet eredetileg április 23-án, Kijevben rendeztek volna). A Győzelem Kupa névre keresztelt viadalon a magyar delegáció tíz versenyzővel vett részt, ám a hazaiak teljes csapata mellett orosz, kazah, azeri, bolgár, román, grúz, olasz, svéd és argentin versenyzők is szőnyegre léptek.

A szabadfogásúaknál a 71 kilogrammos súlycsoportban az Érdi Spartacus SC birkózója, Mezei Dominik kiesett, így nem ért el pontszerző helyezést, ellenben szabadfogásban a 92 kilogrammosok között Végh Artúr egészen az elődöntőig menetelt, ám nem jutott fináléba, így kijevi aranyérme után ezúttal bronzéremmel zárt. A magyar kötöttfogású csapat emellett még egy első és egy harmadik helyet szerzett, ezzel az összesített pontverseny negyedik helyén zárt.

Címkék