Dénes Mercédesz kikapott a vb-n…

Technikai tussal alulmaradt az olimpiai ötödik helyezett venezuelai Belzabeth Arguello Villegasszal szemben a budapest birkózó világbajnokságon az Érdi Spartacus SC 53 kilogrammos birkózója, Dénes Mercédesz.

Hasonló tartalmaink:

Nem sikerült a selejtezőből való továbbjutás Dénes Mercédesznek a budapesti birkózó világbajnokság ötödik versenynapján. Az érdi sportoló az 53 kilósok között az olimpiai ötödik helyezett, a Pán-Amerikai bajnokságokon többször érmet szerző Belzabeth Arguello Villegas ellen lépett szőnyegre.

A mérkőzés első három percének első fele „ismerkedéssel” telt, majd Dénes Mercédeszt passzivitás miatt megintették, pedig a harminc másodperc során próbált akciózni, de sikertelenül tette, így a pihenőre a dél-amerikai sportoló vonulhatott előnnyel, majd a második három percben Dénes ötpontos hátrányba került, végül ellenfele felemelte és földre dobta az érdi sportolót, aki technikai tussal kikapott.

További rossz hír, hogy a vereség után Dénes a szőnyegen maradt és kisebb ápolásra is szorult.

A Dénest legyőző Villegas a nyolcaddöntőben görög ellenfelével szemben alulmaradt, így az érdi sportoló már a vigaszágon sem folytathatja a hazai világbajnokságot.

Címkék