Mesterek háza, érdi vállakozóknak

7300 négyzetméteres, 164 parkolóhellyel rendelkező létesítmény épülhet hamarosan a Budai út 17. szám alatt. A Mesterek háza az Érd és Környéke Ipartestület, illetve egy beruházó finanszírozásával valósul meg,  és várhatóan 2020-ban adják majd át. Bár a bérelhető, vásárolható helyiségek iránt nagy az érdeklődés, az ipartestület még várja a további jelentkezőket.

Hasonló tartalmaink:

Kisvállalkozói áruház, irodaház, oktatási centrum, orvosi rendelők és szórakoztatóközpont is helyet kaphat majd a Mesterek házában, a Budai út 17. szám alatt.

– Régi székházunkat eladtuk, megvásároltunk egy telket Érd jól megközelíthető, központi helyén, a Budai úton. Szerettünk volna saját, illetve tagjaink beruházásával létrehozni egy vállalkozói központot, de nem jártunk sikerrel. Egy külső befektetőnek köszönhetjük, hogy mégis megépül a Mesterek háza – mondta érdeklődésünkre Csóli Csaba, az ipartestület ügyvezető igazgatója, aki elárulta azt is: ez a befektető Kincses János, az Electraplan Kft. ügyvezetője, akit decemberben Év Vállalkozója Díjjal tüntettek ki.

Csóli Csaba hangsúlyozta: bár nagy az érdeklődés, sokan jelezték vételi vagy bérleti szándékukat,  továbbra is várjuk az érdi és környékbeli vállalkozók jelentkezését az ipterd00@ipterd.hu vagy a 20/953-6657-es telefonszámon.

Az ipartestület április 16-án tartja majd küldöttgyűlését; az ülésnek a Mesterek háza is témája lesz.

 

Címkék