A választás után a munkára kell koncentrálnunk!

Most, hogy vége a kampánynak és a választásnak,  a munkára tud koncentrálni a város – hangsúlyozta T. Mészáros András polgármester mai sajtótájékoztatóján, amelyen azt kérte a helyi pártoktól, szervezetektől, hogy ők is a városért dolgozzanak a későbbiekben. Mint mondta, az első teendő, hogy a lakóutak aszfaltozására vonatkozó határozatot olyan szintre emeljék, hogy a szakmai dokumentáció minél hamarabb elkészülhessen.

Hasonló tartalmaink:

Elsöprő Fidesz-győzelem született vasárnap: Aradszki András megnyerte a választást, és ismét országgyűlési képviselővé választotta Érd és környéke. Szeretném megköszönni minden választópolgárnak, aki élt állampolgári jogával, hogy eljött, véleményt alkotott – mondta szerdai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András.

A polgármester kiemelte: Érden még az országos átlagnál is magasabb volt a részvételi arány; komoly legitimációt, felhatalmazást kapott hát Aradszki András, illetve a Fidesz-KDNP szövetség az ország kormányzására. A polgármester hangsúlyozta azt is: az elmúlt években indult fejlesztések nem indulhattak volna meg a Fidesz-KDNP kormányzása nélkül, nem beszélve a város útjainak felújítási szándékáról, amit Aradszki András és Kósa Lajos miniszter is támogat. Az utak öt év alatt, 60 milliárd forintos támogatással megépülhetnek, és most, hogy vége a kampánynak és a választásnak, erre a munkára tudnak koncentrálni.

Az érdi közgyűlés  márciusi ülésén elfogadott egy határozatot a lakóútépítési programmal kapcsolatban. T. Mészáros András hangsúlyozta: első dolguk az lesz, hogy ezt az előterjesztést olyan szintre emeljék, hogy a szakmai dokumentáció minél hamarabb elkészüljön.

Közzétettünk egy munkajavaslatot, amely szerint a város területét 12 tömbre osztva egyszerre több területen kezdődhet meg a tervezés és a kivitelezés is. Ennek véleményezését kértük a lakóktól, ugyanis nagyon sok olyan utca van, amely nyilvántartásunk szerint aszfaltos, illetve pormentesített, ám a valóságban ezek akár tönkre is mehettek. Ahogy beérkeznek a lakossági visszajelzések, megbízunk egy céget a felmérések elindításával. A tervezésre százmillió forint áll rendelkezésünkre – tette hozzá.

– Hogy ez a munka akadálytalanul folyhasson, jó lenne, ha városba visszatérne a higgadtság, és végét tudnánk vetni a politikai vitáknak. Minden választásnak vannak győztesei és vesztesei – aki nem tudja a vereséget elviselni, az nem demokrata – jegyezte meg T. Mészáros András.

– Az önkormányzati választások csak másfél év múlva lesznek; addig dolgozzunk a városért. Nagy lehetőség nyílt meg a város számára április 8-án: a már meglévő források mellett esély van a lakóutak, a járdák, és az lakóutcákban lévő felszínivíz-elvezetés kiépítésére is. Emellett nem szabad csak úgy elmenni: kérem hát a városi pártokat, szervezeteket, hogy Érdért dolgozzanak a későbbiekben – zárta szavait a polgármester.

Címkék