Tagadja bűnösségét az érdi tanár házaspár feltételezett gyilkosa

Végig tagadta bűnösségét az érdi háromgyerekes anya, akit azzal vádolnak, hogy brutális kegyetlenséggel gyilkolt meg egy idős érdi házaspárt 2015 októberében. A pedagógus férj és feleség holttestét november elsején, mindenszentek napján találták meg. Megrázó részletek!

Hasonló tartalmaink:

H. Tünde bírósági tárgyalása április 17-én folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken. A nő a vád szerint mindent megtett, hogy elterelje magáról a gyanút.

A rendőrök 2015. november 1-jén találtak rá az idős, érdi pedagógus házaspárra, akikkel otthonukba végeztek. A rablógyilkosságnak beállított ügyben először tanúként hallgatták ki a háromgyerekes nőt.

Tünde nem tagadta, hogy kapcsolata volt a 81 éves Mária nénivel és a 83 éves Felicián bácsival, aki annak idején tanította az élettársát. A nő időnként segített a nyugdíjasoknak, autóval fuvarozta őket és kisebb ügyekben segített nekik.

Később olyan bizonyítékok kerültek elő, amik arra utaltak, a vékony fiatal nő egy diótörő kalapáccsal az idős házaspárt és a kutyájukat is agyonverte.

Az ügyész szerint, bár az idős házaspár nem élt luxusban, a nő úgy tudta, van megtakarított pénzük. Többször próbált kölcsön kérni, és elpanaszolta, hogy rossz anyagi körülmények között él a családjával, de hiába kuncsorgott.

2015. október 30-án is átment hozzájuk, és abban bízott, hogy megesik rajta a szívük, de amikor újra elutasították, dühbe gurult.

Megragadta a konyhapulton lévő diótörő kalapácsot és azzal többször rácsapott az asszony fejére. Mária néni öt percen belül meghalt. Ezután a bácsira támadt, és több, erőteljes ütést mért a fejére. Majd felforgatta a házat és megpróbálta rablógyilkosságnak beállítani az esetet.

Végül néhány ezer forintot tudott csak zsákmányolni, ezért kellett az idős házaspárnak meghalnia.Az ügyészség szerint a gyilkosság indítéka egyértelműen a pénz volt. A nő számláján aznap 570 forint volt, és nem látott más kiutat.

Ráadásul Tünde pár hónappal a gyilkosság előtt szülte meg kisfiát, és szoptathatott még, amikor előzetesbe került.

Nyereségvágyból, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolják.

– Nem én követtem el a bűncselekményt, nem én követtem el a bűncselekményt! – hajtogatta az asszony az előző tárgyalási napon.

A brutális kettős gyilkosságnak hatalmas visszhangja volt Érden: a pedagógus házaspár harminchárom esztendeje élt a városban, sokan ismerték, szerették őket, hiszen dr. Kárpáti Felicián a 6-os (jelenleg Érdligeti) iskolában tanított, felesége, Marika, pedig a Kőrösiben volt napközis nevelő.

Kedden tanúk meghallgatásával folytatatódik a megrázó ügy tárgyalása.

(forrás: BORS)

Címkék