Hétköznapi hősök

Május első hétvégéjén második alkalommal rendezik meg Érden a Live Street Art fesztivált Érd főterén. A Szepes Gyula Művelődési Központ az Érdi Ifjúsági Önkormányzattal karöltve idén is meghirdette alkotói pályázatát street art témakörben mindazok számára, akik kedvet és elhivatottságot éreztek a műfajjal kapcsolatban. Az IFÖ pedig egy film és fotópályázattal hangol az eseményre.

Hasonló tartalmaink:

Fodor Enikő, az Érdi Ifjúsági Önkormányzat diákpolgármestere a Facebookon videóüzenetben jelentette be, hogy selfie versenyt hirdetnek, amihez készítettek egy street art stílusban készült fotófalat is, amelyet az érdi főtéren állítottak ki. A vállalkozó kedvűeknek nincs más dolguk, mint készíteni egy fotót a selfiefal előtt és feltölteni a saját Instagram profiljukra méghozzá úgy, hogy használják a #livestreetarterd és a #livestreetselfie feliratokat.

A legjobb képek készítői között a fellépők által dedikált bögréket sorsol ki az IFÖ.

Várják a fiatalok a filmes pályázatokat is a ”Hétköznapi hősök” kategóriában. Egyénileg és csapatban is lehet nevezni maximum 5 perces rövidfilmekkel. A videókat az erd.ifjusagi.onkormanyzat@gmail.com címre kell elküldeni, április 30-án 23:59-ig.

Hallgassa meg az Érd FM 101,3 interjúját Fodor Enikő diák-polgármesterrel!

 

 

Címkék