Ma kitakarítjuk a várost

Kellemes, nyári időt mondanak mára- nem maradhat hát el az idei tavaszi várostakarítás, az önkormányzat, a helyi civil és városi szervezetek, önkéntesek és az ÉTH együttműködésével. Jöjjön el, és segítsen a szemétszigetektől megtisztítani a várost! Mutatjuk a már regisztrált szervezetek, illetve a helyszínek listáját.

Hasonló tartalmaink:

Szeretné, ha tisztábbá válna a város, szűkebb lakókörnyezete, vagy épp a közeli kiserdő, a Fundoklia-völgy, ahol szívesen kirándul? A város – helyi szervezetek összefogásával – idén is megszervezi a tavaszi várostakarítást, amihez várják önkéntesek (magányszemélyek, iskolai, óvodai csoportok, civil szervezetek jelentkezését.

Regisztrálni Macsotay Tibornál, a 30/2000-890-es telefonszámon lehet. Az előzetes regisztrációra azért van szükség, mert a jelentkezők számának függvényében biztosítják a kesztyűt, zsákot a résztvevőknek.

 

Helyszín Szervezet
Ófalu, Duna-part Érd Médiacentrum
Érd és Környéke Horgászegyesület
Ófalu, Széles utca Eb-Dorádó Egyesület
Tetőfedő u, Ötvös u (Biatorbágy felé), Faragó u (Sóskút felé), Fundoklia-völgy Érdi Természetőrség, Érdi Környezetvédő Egyesület, Parkvárosi Közösségi Ház
Találkozó: 8:30 Iparos úti körforgalom (volt buszforduló)
Zengő u. Ö.T.H.É.T. Egyesület Pest Megyei Tagozata, önkéntesek

szemetel

Képünk a 2017 őszi várostakarításon készült.

Címkék