Nem lesz egyszerű!

Az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában a kiesés elől egyelőre sikerrel menekülő Csornai SE-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen május 5-én, 17 órakor.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE az Andráshida Gyirmót FC Győr II ellen elszenvedett vereségének köszönhetően továbbra is tartja harmadik helyét a tabellán, de Limperger Zsolték egy hazai sikerrel nagy lépést tehetnek a dobogós hely megszerzéséért, hiszen négy fordulóval a vége előtt tartanák a (legalább) hárompontos különbséget a Zala megyeiekkel szemben. Az érdieknél a Dunaharaszti MTK ellen vállsérülést szenvedő Pál Szabolcs játéka kérdéses.

A Csornai SE viszont az elmúlt időszakban elkapta a fonalat, a nemrég edzőváltáson átesett gárda 2018-ban Horváth Dénessel csupán két pontot szerzett. Az elmúlt három mérkőzésen már Takács Gábor irányította a Győr-Moson-Sopron megyei alakulatot, méghozzá sikerrel, merthogy előbb a VLS Veszprémet verte hazai pályán egy góllal, majd a Pápai Perutz FC-t kettővel. Sőt, hét közben pótolták a 21. fordulóban a heves esőzés miatt a félidőben egygólos csornai vezetésnél félbeszakított THSE-Szabadkikötő elleni mérkőzésüket is a csornaiak, akik 2–1-es sikerükkel újabb nagy lépést tettek az NB III-as tagság megőrzéséért, miután a tizenkettedik helyre jöttek fel a tabellán.

„Ahhoz, hogy év végén harmadikak legyünk, a hazai meccseket mindenképp hoznunk kell! Bízom benne, hogy hozni is fogjuk, attól függetlenül, hogy egy jó formában lévő csapat ellen játszunk, amely – ahogy múlt héten, a Dunaharasztiról mondtam – abszolút nem oda való képességei alapján, mint ahol áll. Egy harcos meccsre számítok, de képességekben úgy érzem, jobbak vagyunk, így remélem, három ponttal gazdagodunk” – mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A két csapat a bajnokság tizenegyedik fordulójában találkozott egymással, akkor Csornán az érdiek Kárász Krisztián tizedik percben szerzett góljával győztek 1–0-ra.

A május 5-én, 17 órakor kezdődő mérkőzést Szigetvári Márk vezeti, segítői Tőkés Róbert és Kovács Zoltán lesznek. A találkozót az erdivse.hu-n élőben közvetítik.

NB III, Nyugati csoport, 26. forduló
05.05., 17.00:
Érdi VSE–Csornai SE

(Fotó: Balogh István)

Címkék