Speedmarathon: 24 óra alatt 328 gyorshajtó

Összesen 98 helyszínen ellenőriztek sebességet a rendőrök Pest megyében a Speedmarathon országos akció keretében, és 13340 járművet ellenőriztek hétfő hajnaltól kedd hajnalig. Huszonnégy óra alatt a megyében 328 sebességtúllépést mértek, az akcióban hatvan rendőr vett részt. Érden különböző idősávokban összesen hat helyszínen dolgoztak.

Hasonló tartalmaink:

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 2018. május 14-én 6 órától 24 órás sebességellenőrzést hajtott végre a rendőrség. A lakosság aktív részvételének köszönhetően számos mérési helyszínre érkezett javaslat, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemzőmunka eredményeit figyelembe véve jelölték ki a sebességmérő berendezések felállítási helyeit.

Pest megyében összesen 60 rendőr részvételével megtartott akció ideje alatt 98 helyszínen 13340 járművet ellenőriztek, amely során 328 sebességtúllépést mértek.

Érden az alábbi helyeken ellenőriztek, különböző időpontokban: Bethlen Gábor utca, Lőcsei út, Ercsi út 29/B, Budai út, Fehérvári út, Balatoni út.

A gyorshajtás a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka. A rendőrség azt kéri a járművezetőktől, hogy az év valamennyi napján tartsák be a szabályokat – olvasható a police.hu-n.

(Cikk és fotó: police.hu)

Címkék