Érdi KKV lett az Év Gyára

Átadták az Év Gyára 2017 díjakat május 11-én, a budapesti Larusse Rendezvényközpontban. A 3 milliárd forint alatti éves nettó árbevétel kategóriában a GIA Form Kft. – fennállásának tizenötödik évében – megkapta a fődíjat, így egy évig viselheti az Év Gyára kitüntető címet.

Hasonló tartalmaink:

Minden hazai termelőüzemmel rendelkező cég pályázhatott a meghirdetett 9 kategóriára, az összetett Év Gyára díjat pedig az a cég nyerhette el, amely több kategóriában is az esélyesek közé került, és legalább az egyikben az első helyen végzett – áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

A fődíjat – akár csak a tavalyi kategória győzelmünket – munkatársainknak köszönhetjük, ugyanis a Dolgozói elégedettség kategóriában újra az első helyen végeztünk. A verseny során a Termelés és Ipar 4.0 kategóriákban kerültünk élmezőnybe, így az összesítés eredménye, hogy megkaphattuk az Év Gyára 2017 első helyezését.

Gaszt Attila, a vállalat tulajdonos-ügyvezetője a versenyen szerzett tapasztalataival kapcsolatban elmondta: egy ilyen pályázat lehetőséget ad arra, hogy áttekintsék az elmúlt időszak eredményeit, jobban megismerjék azokat az ipari szektorban tevékenykedő hazai vállalatokat, amelyek a technológiai fejlettség magasabb fokán állnak, és a piacon vezető szerepet töltenek be.

Mint a cég honlapján olvasható, a GIA Form Kft. különböző iparágak beszállítója, precíziós műanyag fröccsöntő szerszámok gyártására specializálódott. A precíziós szerszámgyártással szoros összefüggésben műanyagfröccsöntő tevékenységet is végeznek, emellett CNC forgácsolással és részegységek összeszerelésével is foglalkoznak.

 

 

Címkék