Sóbarlang a zsebemben
2018
szept. 13

Sóbarlang a zsebemben

Napjainkban az asztma, az allergia és egyéb felső-légúti megbetegedések az egyik leggyakoribb krónikus betegségnek számítanak, melyek érintik a felnőtteket és a gyermekeket egyaránt. A sóterápia egy olyan eljárás, mellyel természetes módon kezelhetjük a légúti és allergiás megbetegedéseket, enyhíthetjük a tüneteket, és ami még fontosabb, rendszeres használatával meg is előzhetjük őket. Érd és Százhalombatta határában pedig egy olyan zsebinhalátort gyártanak, amivel bárhol bármikor "magunknál hordhatunk egy sóbarlangot."

Tovább...
Jubilált az Év Gyára
2018
jún. 25

Jubilált az Év Gyára

Nagyszabású ünnepséggel köszöntötte partnereit és munkavállalóit az idén tavasszal az Év Gyára elismerést megnyerő érdi GIA Form Kft. abból az alkalomból, hogy a vállalkozást éppen 30, a céget pedig 15 éve alapította meg a Gaszt család. A budapesti Öbölházban rendezett jubileumi party-n hét kollégájának köszönte meg Gaszt Attila cégvezető, hogy már a kezdetek óta együtt dolgoznak.

Tovább...
„Ha csinálsz valamit, azt csináld rendesen!”
2018
jún. 22

„Ha csinálsz valamit, azt csináld rendesen!”

Sokaknak nem kell bemutatni, hiszen tősgyökeres érdiként rengeteg ismerőse és barátja van Gaszt Attilának, aki nemrég az Év Gyára címet nyerte el vállalkozásával, a GIA Form Kft-vel. A történet: ahogyan egy garázsból induló családi vállalkozás ma már egy hipermodern üzemcsarnokban világszínvonalú munkát végez, egészen meseszerű.

Tovább...
Érdi KKV lett az Év Gyára
2018
máj. 15

Érdi KKV lett az Év Gyára

Átadták az Év Gyára 2017 díjakat május 11-én, a budapesti Larusse Rendezvényközpontban. A 3 milliárd forint alatti éves nettó árbevétel kategóriában a GIA Form Kft. – fennállásának tizenötödik évében – megkapta a fődíjat, így egy évig viselheti az Év Gyára kitüntető címet.

Tovább...