Sóbarlang a zsebemben

Napjainkban az asztma, az allergia és egyéb felső-légúti megbetegedések az egyik leggyakoribb krónikus betegségnek számítanak, melyek érintik a felnőtteket és a gyermekeket egyaránt. A sóterápia egy olyan eljárás, mellyel természetes módon kezelhetjük a légúti és allergiás megbetegedéseket, enyhíthetjük a tüneteket, és ami még fontosabb, rendszeres használatával meg is előzhetjük őket. Érd és Százhalombatta határában pedig egy olyan zsebinhalátort gyártanak, amivel bárhol bármikor “magunknál hordhatunk egy sóbarlangot.”

Hasonló tartalmaink:

Évről évre növekszik az allergiás, asztmás megbetegedések száma – pontos statisztika ugyan nincs, de annyi bizonyos, hogy ma már minden ötödik gyermek szenved allergiás betegségben és egyre nő a felnőtt korban kialakuló allergiás megbetegedések száma is.

A sós levegő gyógyító erejét már az ókorban is ismerték. Előnye, hogy a várandósság időszakában és kisgyermekkortól is alkalmazható légúti fertőzések, asztma, allergia és bőrproblémák kezelésére, de jótékony hatása a stresszoldás terén is érvényesül.

Dr. Harmat György professzor az Érd FM 101.3-nak elmondta, hogy az alsó- és felső légúti betegségek – asztma, allergia, krupp, bronchitis, COPD, cisztás fibrózis és enyhébb felső légúti megbetegedések – leghatékonyabb, természetes kezelési módszere. A zsebinhalátor pedig rendeltetésszerű használat esetén időtálló; hosszú éveken keresztül megőrzi eredeti állapotát, minőségét.

A szájon és orron át alkalmazható eszközök Érden a GIA-Form Kft. üzemcsarnokában készülnek. Akik ismerik a vállalkozást, tudják, hogy az Érd határában álló hipermodern üzemcsarnokban CNC forgácsolással és fröccsöntéssel foglalkoznak. Gaszt Attila, a GIA Form Kft. ügyvezetője elmondta, hogy az általuk gyártott száraz sóinhalátort bárki könnyen tudja használni legyen az felnőtt, vagy gyerek.

Hallgassa meg az Érd FM 101.3 összeállítását a száraz sóterápiáról!

 

 

Címkék