Lépni kell a bronzért!

Két fordulóval az NB III-as bajnokság vége előtt nagy lépést tehet a dobogós hely megszerzéséért az Érdi VSE, amely a Nyugati csoport 28. fordulójában a kiesés elől menekülő VLS Veszprémet látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen május 19-én, 17.30-kor.

Hasonló tartalmaink:

Limperger Zsolt alakulatának jelenleg három pont az előnye a harmadik helyen a III. kerületi TVE-vel szemben, amely a fordulóban rangadót vív az ötödik helyezett TARR Andráshida SC-vel.

Az érdiek a kiesés elől eddig ígéretesen menekülő VLS Veszprémet fogadják az Ercsi úton, amellyel a 13. fordulóban, idegenben gól nélküli döntetlent játszottak. A VLS-nek (is) természetesen minden pontra szüksége van, hiszen jelenleg tizennegyedik, azaz kieső helyen áll a tabellán, miután jogosulatlan szereplés miatt három plusz egy pontot vont le a gárdától a Magyar Labdarúgó Szövetség.

„Látszik, hogy ebben az osztályban nincs lefutott mérkőzés. ennek ékes bizonyítéka volt, hogy az utolsó előtti helyen álló Veszprém megverte a Kaposvárt, amely tizenhat meccse nem kapott ki. Ebből látszik, hogy egyik meccset sem szabad könnyedén venni. Nem fogjuk mi sem könnyen venni. A Kaposvár kárából tanulva, ahhoz, hogy harmadikak legyünk, kell a három pont” – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A veszprémiek tavasszal idegenben még nem tudtak meccset nyerni. Döntetlent játszottak a BKV és a Dunaharaszti otthonában, míg kikaptak a THSE, a Csorna és a Pápa vendégeként is. Tavasszal pedig az említett Kaposvár elleni bravúr mellett csak a Pénzügyőr SE-t tudták felülmúlni (otthon: 3–0), míg a Gyirmót II-vel és a III. Kerületi TVE-vel döntetlent játszottak, az Ajkától kikaptak.

Azonban Vágó Attila alakulata alaposan fel lehet tüzelve, hiszen az előző körben óriási meglepetésre 3–2-re verte a listavezető Kaposvári Rákóczi FC-t. A VLS-nél holtversenyben vezeti a góllövőlistát hét góllal Balázs Richárd és Bognár Bence, őket pedig Irmes Dávid és Szabó Bence követik.

A május 19-én, 17.30-kor kezdődő Érdi VSE–VLS Veszprém mérkőzést Mencsik László vezeti, segítői Benkő Róbert és Kövér Tamás lesznek. A találkozót az erdivse.hu élőben közvetíti.

NB III, Nyugati csoport, 28. forduló
05.19., 17.30:
Érdi VSE–VLS Veszprémú

fotó: Balogh István

Címkék