Kifele és befele is torlódás volt az M7esen

Pénteken délelőtt egy személyautó rohant bele Tárnoknál egy, a leállósávban parkoló teherautónak az M7-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon. Délután  felborult egy markolót szállító teherautó pótkocsija az M7-es autópálya fővárosból kifelé vezető szakaszán, Törökbálintnál. Mindkét baleset torlódásokat okozott.

Hasonló tartalmaink:

Nekihajtott egy személyautó egy, a leállósávban parkoló teherautónak az M7-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Tárnoknál. Az érdi hivatásos tűzoltók a személygépkocsi vezetőjéhez mentőt hívtak, a műszaki mentés idejére a sztrádán két sávon, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

Délután egy teherautó vontatmánya akadt fenn az M7-es autópálya felett átívelő egyik hídon, majd az úttestre borult pénteken 16 óra 20 perckor a sztráda fővárosból kivezető oldalán. A balesetben nem sérült meg senki. A teherautó és a felborult vontatmány két forgalmi sávot elfoglalt. A rendőrség és a katasztrófavédelem is azt jelentette, hogy hatalmas torlódás alakult ki az autópályán. Törökbálintnál késő délután csak a leállósávban lehetett haladni.

(forrás: PMKI, police.hu)

kép: Mihádák Zoltán, MTI

Címkék