Sportelőzetes: véget ér az évad

Az Érdi VSE labdarúgóinak és tollaslabdázóinak, illetve a Delta RSE Érd röplabdázóinak is véget ér az idény a hétvégén.

Hasonló tartalmaink:

LABDARÚGÁS

Az Érdi VSE Székesfehérváron, a Videoton FC II otthonában zárja a bajnokságot. Az NB III Nyugati csoportjának 30. fordulójában rendezett mérkőzésnek különösebb tétje nincs, hiszen az érdiek már biztosan harmadik helyen végeznek, míg a Videoton II a kilencedik, vagy a tizedik helyen zárja a pontvadászatot. A június 3-án, 17.30-kor kezdődő mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítik! Részletek ide kattintva!

NB III, Nyugati csoport, 30. (utolsó) forduló
06.03., 17.30:
Videoton FC II–Érdi VSE

RÖPLABDA

A Delta RSE Érd számára is véget ér a szezon, hiszen június másodikán, Szentendrén rendezik a régiós bajnokság döntőjét, melyen az ifjúsági korosztályában lesz érdekelt a Delta. Ez lesz az idény utolsó eseménye a klub háza táján a nyári szünet előtt.

Régiós Bajnokság, döntő, Szentendre, 06.02.

KOSÁRLABDA

Utánpótlástorna a VMG-ben! A BKG-VMG DSE tornát rendez a 2002 és 2007 között születettek számára június 2-án, szombaton a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában. A viadal küzdelmei már reggel 8 órakor kezdődnek. Az érdi utánpótláscsapat előbb 8.40-től, majd 9.40-től játszik.

BIRKÓZÁS

Irány a döntő! Hiányzások miatt az Érdi Spartacus SC serdülő együttese nem vesz részt a vasárnapi, miskolci rendezésű országos csapatbajnoki döntőn, ellenben az egyesület diák korosztálya szép számmal képviselteti magát a borsod-abaúj-zempléni megyeszékhelyen tartott versenyen. A diákok a múlt heti, nyársapáti területin vívták ki az indulás jogát, ahol tizennégy érdi birkózó mérette meg magát.

A nagyobbaknál négyen Romániában lépnek szőnyegre egy nemzetközi viadalon, ahol Végh Artúr a 92, Mezei Patrik a 80, Sipos Boglárka pedig az 55 kilósok mezőnyének helyosztóira készül, míg Mezei Dominik számára véget ért a viadal, miután a 71 kilósoknál a pontszerző, ötödik helyen zárt.

Az érdiektől a napokban indul útnak a törökországi Isztambulba Kovács Bence, aki a hétfőn kezdődő U23-as Európa-bajnokságon lép szőnyegre az 55 kilogrammosok mezőnyében.

06.02., Miskolc: diák kötöttfogású csapatbajnokság
06.04-től, Isztambul, Törökország: U23-as Európa-bajnokság

TOLLASLABDA

Zárják az évet a tollasosok is! Június 2-án, reggel 9 órakor kezdődik az idei évad utolsó tollaslabdaversenye a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában. Ekkor rendezi ugyanis az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya a NAAAAGY ÉVADZÁRÓ CSOKI KUPÁT, amellyel lezárja a diákolimpiai és egyesületi idényt. Részletek itt!

NAAAAGY ÉVADZÁRÓ CSOKI KUPA, 06.02., 09.00

SZABADIDŐ

Június 03-án második alkalommal rendezik a 0603 Auchan Törökbálint Futókapcsolatok Félmaraton családi futófesztivált, Törökbálint Város Önkormányzatának támogatásával és a méltán népszerű, legnagyobb vidéki futóverseny, a Borvidék Félmaraton stábjának rendezésében. A versenyszámok között megtalálható a 200 méteres ovis és a 2 kilométeres gyermekfutam. Itt mindenkinek jár az érem, a gyermekeknek is, hiszen a futás mindenkié, a gyermekeké is! Nekik lehet játék és szórakozás, kikapcsolódás vagy már szenvedély, verseny vagy móka. Mosollyal vagy fogcsikorgatva, örömmel vagy komolyan véve, copffal vagy macival, anyával vagy már nélküle, de mindenki büszkén! A felnőtt indulók a 6 km, 11 km és 22,5 km távok között választhatnak. Minden induló gazdagabb lesz egy befutóéremmel, a rendezvény pólójával és sok apró meglepetéssel, amelyet a rajtcsomag rejt. Futóversenyek tekintetében szinte egyedülálló módon a felnőtt futamokon indulók számára ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítanak a szervezők. A kísérő programok között lesz ugrálóvár, arcfestés vagy éppen falmászás. A felnőttek pedig részt vehetnek egy profi testösszetétel-elemzésen és dietetikussal is konzultálhatnak! A célba érkezés után minden induló sorsoláson vesz részt, ahol a támogatók felajánlásával sok értékes ajándék találja meg új tulajdonosát. Az esemény információi és elérhetőségei:
Helyszín: Törökbálint – Sportközpont, Óvoda u. 6.

Programok:
•        gyermekfutamok (220 m – 2 km)
•        klasszikus futóversenyek (6-11,2-22,5 km távon)
•        gyermekprogramok – ugrálóvár, arcfestés, kreatív kézműves játékok, mászófal
•        egészségügyi tanácsadás (sport, mozgás témakörben)

 

 

Címkék