Fehérváron zárja az idényt az Érdi VSE

Az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata a Videoton FC II ellen zárja az NB III Nyugati csoportjának 2017/2018-as szezonját. A mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítjük!

Hasonló tartalmaink:

Tét nélkül. Nagyjából egy tétje lehet a Videoton FC II–Érdi VSE találkozójának az NB III Nyugati csoportjának 30. fordulójában. A június 3-án, 17.30-kor Székesfehérváron kezdődő mérkőzésen a biztos harmadik helyezett érdiek ellenfele, a „Kisvidi” lesz, amely vagy a kilencedik, vagy a tizedik helyen zárja az idényt.

A Fejér megyei együttes változatos időszakot tudhat maga mögött, hiszen elmúlt öt meccséből hármat megnyert, kettőt elveszített. Az előző körben Pápán kapott ki 3–1-re, azt megelőzően viszont háromgólos győzelemmel zárta le a Csornai SE remek szériáját.

Az érdiek számára legfeljebb annyi tétje van a mérkőzésnek, hogy a PAFC II elleni hazai vereség után győzelemmel és így jó szájízzel vonuljanak nyári szünetre, s vegyék át bronzérmeiket.

„Hasonló mérkőzésre számítok, mint a Puskás ellen volt, múlt héten, annyi különbséggel, hogy ezúttal idegenben játszunk. Annak ellenére, hogy nekünk és nekik sincs különösebb tétje a mérkőzésnek, bízom benne, hogy jó meccset játszunk és sikerül nyernünk, ezáltal győzelemmel zárnunk az idényt” – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A két csapat ősszel, a 15. fordulóban találkozott egymással, akkor Érden Balázsovics Máté góljával a hazaiak szerezték meg a három pontot. Az előző évadban tavasszal, az érdiek hazai környezetben kiütéses, 5–1-es győzelmet arattak a fehérvári második csapat ellen, míg idegenben ötgólos meccsen 3–2-re nyertek.

A Videoton FC II–Érdi VSE mérkőzés június 3-án, 17.30-kor kezdődik. A találkozót az erdivse.hu-n élőben közvetítjük! A mérkőzést Sipos Katalin vezeti, segítői Keszthelyi Tamás és Gyürüsi Péter lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 30. (utolsó) forduló
06.03., 17.30:
Videoton FC II–Érdi VSE

Címkék