A felnőtteknél és U15-ben is bajnok a Delta!

Megnyerte a röplabdázók Közép-magyarországi Regionális Bajnokságát a Delta RSE Érd. Dömötör-Mátrai Beáta játékosai két korosztályban is bajnokok lettek.

Hasonló tartalmaink:

A felnőtteknél a rájátszással, a 15 év alattiaknál eredményhirdetéssel zárult a régiós bajnokság Szentendrén, a hétvégén. A Delta a Szigetszentmiklóssal kezdett: az első szettet magabiztosan nyerte, ellenben a következő két játszmát elveszítette, leginkább a gyengébb nyitások miatt. A tigrisek viszont talpra álltak és fordítottak, 3:2-re nyerve a találkozót.

A nap másik érdi vonatkozású összecsapásán a Deltások 3:0-ra verték a Közgázt, ami azt is jelentette, hogy első helyen végeztek a sorozatban, megelőzve a második szigetszentmiklósiakat és a harmadik közgázosokat.

A bajnokcsapat tagjai: Végh A., Tombor B., Tombor Sz., Laub R., Czubora N., Hainzmann R., Nagy B., Princzing F., Gál W. Edző: Dömötör-Mátrai Beáta.

Az U15-ös korosztály regionális küzdelmei már korábban véget értek, a 2017-2018-as kiírást a felnőtthöz hasonlóan a Delta RSE Érd nyerte. Második helyen a Dunakeszi „A”, harmadik pozícióban pedig a Gödöllő végzett.

Címkék