Ketten távoznak a kézisektől

Az ÉRD női kézilabda csapatának két ifjúsági játékosa is az NB I-be frissen visszajutó Mosonmagyaróvári KC SE-nél folytatja pályafutását.

Hasonló tartalmaink:

A tavaly az élvonalból kieső, de egy NB I/B-s szezont követően az első osztályba visszajutó Mosonmagyaróvári KC SE-ben folytatja pályafutását Domokos Dalma és Márczy Tekla – jelentette honlapján a Győr-Moson-Sopron megyei alakulat.

Az ÉRD csapatában az NB I-ben a 18 éves Domokos Dalma már be is mutatkozott, az élvonalban hét mérkőzésre lett nevezve, s betalált a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE-nek, illetve ő jegyezte a 2017/2018-as szezon utolsó érdi találatát a Budaörs elleni mérkőzésen. Emellett a Pest megyei női felnőtt csapatban 144 góllal a góllövőlista harmadik helyén zárt. Továbbá az ifjúsági első osztályban 171 gólt termelt, amellyel negyedik legjobb góllövő lett.

A szintén 18 éves Márczy Tekla az ÉRD II-ben a megyei első osztályban 154-szer vette be az ellenfelek kapuját, amellyel Domokos Dalmát megelőzve második lett a pontvadászat góllövőlistáján. Az ifik élvonalában 198-szor volt eredményes, amellyel itt is második lett a góllövőlistán.

Címkék