Tizenkét érem Debrecenből

Három arany-, három ezüst- és hat bronzérmet szereztek az Érdi Spartacus SC veterán birkózói a Debrecenben rendezett kötött- és szabadfogású országos bajnokságon.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Spartacus SC nyolc versenyzővel lépett szőnyegre a Debrecenben rendezett veterán kötött- és szabadfogású országos bajnokságon, ahol 68 kategóriában hirdettek győztest.

Az A-korcsoport 78 kilogrammosai között az érdiek edzője, Vejki Tamás mindkét fogásnemben érdekelt volt, s két bronzéremmel zárta a hajdúsági versenyt. A B-korosztályban, 62 kilóban Juhász Ferenc a szabadfogásúaknál ezüst-, a kötöttfogásúaknál bronzérmes lett. Ugyanebben a korosztályban Apáti Zsolt a kötöttfogást megnyerte 88 kilogrammban, míg szabadfogásban hatodikként zárt, Cservenyi-Jakabovics Zoltán kötöttfogásban hatodik, szabadfogásban pedig bronzérmes lett.

A C-kategóriában Bartha Sándor a kötöttfogásúaknál 78 kilóban a dobogó legalsó fokára állhatott, míg szabadfogásban hetedikként zárt. A 100 kilogrammosoknál Sipos Árpád, az egyesület alelnöke kötött- és szabadfogásban is ezüstérmes lett. A D-korcsoportban a 88 kilós Szeitl Károly kötöttfogásban harmadik, szabadfogásban ötödik lett, míg az E-korcsoport 130 kilósai között Kovács János, a Spartacus edzője ellenfél nélkül lett mindkét kategória győztese.

Eredmények, Veterán Birkózó Országos Bajnokság, Debrecen

kötöttfogás

Vejki Tamás: „A”, 78 kg, 3. hely

Juhász Ferenc: „B”, 62 kg, 3. hely

Apáti Zsolt: „B”, 88 kg, 1. hely

Cservenyi-Jakabovics Zoltán: „B”, 88 kg, 6.

Bartha Sándor: „C”, 78 kg, 3. hely

Sipos Árpád: „C”, 100 kg, 2. hely

Szeitl Károly: „D”, 88 kg, 3. hely

Kovács János: „A”, 130 kg, 1. hely

szabadfogás

Vejki Tamás: „A”, 78 kg, 3. hely

Juhász Ferenc: „B”, 62 kg, 2. hely

Csevenyi-Jakabovics Zoltán: „B”, 88 kg, 3. hely

Apáti Zsolt: „B”, 88 kg, 6. hely

Bartha Sándor: „C”, 78 kg, 7. hely

Sipos Árpád: „C”, 100 kg, 2. hely

Szeitl Károly: „D”, 88 kg, 5. hely

Kovács János: „E”, 130 kg, 1. hely

Címkék