Átvették a bronzérmet

Megtartotta szokásos évzáróját az Érdi VSE NB III-as együttese. A Nyugati csoport 2017/2018-as idényének bronzérmese Diósdon, a Sashegyi étteremben vehette át érmeit, illetve a harmadik helyért járó ólomkristály vázát. A csapat teljesítményéhez T. Mészáros András polgármester is gratulált.

Hasonló tartalmaink:

Az évzárón Novák Ferenc, az Érdi VSE ügyvezető elnöke megköszönte a csapat támogatóinak segítségét, így Érd Megyei Jogú Város önkormányzatának, a Városüzemeltetési és Városfejlesztési Kft.-nek, az Érdi Polgárőrségnek, illetve a csapat szponzorainak az egész éves segítséget.

T. Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármester gratulációját fejezte ki a csapat teljesítménye és megszerzett bronzérme kapcsán, kiemelve, hogy Kaposváron is győzni tudott az együttes.

Romics Ervin, az Érdi VSE labdarúgó szakosztályának vezetője is nagyon jónak értékelte az idei szereplést.
– Az, hogy ezúttal nem másodikak, hanem harmadikak lettünk, annak köszönhető, hogy két olyan csapat előzött meg minket, amelyek sokkal nagyobb büdzsével és jobb játékosállománnyal rendelkeznek, és az NB II felé kacsintgatnak. Velük nem tudtuk felvenni a versenyt, de én maximálisan jónak értékelem a csapat teljesítményét. Mint minden csapatnál, nálunk is voltak hullámvölgyek, de nagyon jól szerepeltünk. A kupában is volt egy ajkai meccsünk, ahol nagyot küzdött és szépen teljesített a csapat. Ez a csapat megtalálta a helyét, és a közeljövőben is azt szeretnénk, ha az első háromban szerepelnénk, éremért küzdenénk – mondta Romics Ervin, aki negatívumként a Nagykanizsa elleni Magyar Kupa búcsút említette meg, míg pozitívumként azt, hogy a csapat ősszel rendkívül kiegyensúlyozott teljesítményt produkált. A szakosztályvezető hozzátette, a csapaton belül nagyon jó a kohéziós erő és egy remek baráti társaság jött össze.

– Kettéválasztanám az idényt. Az őszi szezonban nagyon összeszokott társaság voltunk, szerintem még bennünk volt az egy évvel ezelőtti lendületünk is, így holtversenyben első helyen zártunk a Kaposvárral. Utána jött egy olyan tavaszunk, amiben sok gonddal küszködtünk, különböző sérülések, betegségek jöttek. De, amikor megvolt a keretünk 90 százaléka, akkor azt nyújtottuk, amit elvárunk a csapattól – mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, aki megjegyezte, hogy a csapat egész évben az első három között szerepelt. A vezetőedző pozitívumként megjegyezte, hogy ha mindenki egészséges, akkor jó úton van a csapat, a negatívum pedig – és erre megoldást kell találni –, hogy ha három meghatározó játékos kiesik, őket is pótolni kell.

– A tavalyi ezüstérem százhúsz százalék volt tőlünk, idén a bronzérem lehet, hogy „csak” százszázalékra sikerült, de olyan sérülések hátráltatták a csapatot tavasszal, amelyek miatt nem tudtunk versenyben maradni a bajnoki címért – értékelt az Érdi VSE csapatkapitánya. Kertész Ferenc hozzátette, a csapat ereje abban rejlik, hogy amióta Limperger Zsolt az edző a közösségben rejlik.  – Ez a legfőbb erőnk, ebből merítünk és a nyári igazolásaink is úgy sikerültek, ahogy elterveztük őket. Próbáljuk ugyanezt a mentalitást folytatni, amit idén elkezdtünk. Remélem idén nyáron is tudunk két-három meghatározó játékost szereznünk és akkor biztos vagyok benne, hogy nem csak a dobogóért, hanem a bajnoki címért is versenyben leszünk – tette hozzá Kertész Ferenc.

Címkék