Nyárindító gyermekfesztivál Simonpusztán – FRISSÍTVE

Első alkalommal rendezi meg a Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület a Simonpusztai Nyárindító Gyermekfesztivált. Az  egész napos jótékonysági rendezvény segítségével a családok közelebb kerülnek a természethez, és belekóstolhatnak a lovasélet szépségeibe. A fesztivált június 16-án, 11 órától tartják.

Hasonló tartalmaink:

FRISS INFORMÁCIÓK: Hallgassa meg az ÉrdFM 101,3 interjúját István Szabolccsal, a  Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület kommunikációs szóvivőjével, és tudjon meg még többet a fesztivál programjáról:

A délelőtt 11 órakor kezdődő, ingyenes gyermekfesztivál számos színes programokkal várja a  kicsiket és nagyokat. A Magyar Honvédség bemutatóin keresztül közelebb kerülhetnek a magyar katonai élethez, és megismerkedhetnek a vidéken elsőként bemutatkozó Kincsem Nemzeti Kft.-vel, vagyis a Kincsem Parkkal is.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportegyesület számos sportággal képviselteti magát, és míg a gyerekek szórakoznak, a szülők a helyszínen felállított sátorban egészségfelmérő programokon vehetnek részt. Nem maradhatnak el az egyesület lovas bemutatói sem: a vendégek ízelítőt kaphatnak díjugratásból, lovasíjászatból, láthatnak lovas huszárokat, és természetesen lóra is ülhetnek a gyerekek. Lesznek még katonai, rendőrségi, valamint tűzoltósági bemutatók, programok is.

A napot egy kétfelvonásos családi rockoperával zárják, ami 19 órakor kezdődik. A Nemzeti Lovas Színház előadásában, sztárszereposztás mellett a „Mátyás az Igazságos” című darabot láthatja a közönség. A vendégek kényelmét ezer fős lelátó biztosítja majd.

Az I. Simonpusztai Nyárindító Gyermekfesztivál a Magyar Honvédség, a Kincsem Nemzeti Kft. az Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal és a Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület közös szervezésében valósul meg.

lovas_szorolap_gyerekfesztival_plakat_A5_web

Fotó: archív (készítette Boros Sándor)

Címkék