Csomagot kaptak a születésnaposak

Kopor Tihamér önkormányzati képviselő (FIDESZ-KDNP) személyesen köszöntötte fel Érdligeten a kerek születésnapjukat ünneplő szépkorú lakókat, egy kis ajándékcsomagot átnyújtva a számukra. Egyikükhöz, a június elején 80. születésnapját betöltő Dobó Istvánné Terikéhez munkatársunk is elkísérte a képviselőt. 

Hasonló tartalmaink:

Mint azt a képviselő hangsúlyozta, annak idején a Batthyány Programban rögzítették, hogy az érdi lakhelyű újszülöttek, valamint a 80., 90. és 100. születésnapjukat ünneplő lakosok is csomagot kapnak az önkormányzattól – előbbinek a keretösszegét tavasszal emelték fel 25.000 Ft-ról 30.000 Ft-ra.

Dobó Istvánné több évtizede él Érdligeten. A valamikor vasesztergályosként, majd varrónőként dolgozó asszony azóta felnevelte két lányát, és öt unokája, valamint három dédunokája is született már, akik azonban az ország másik végében laknak, ezért sajnos nagyon ritkán látogatnak el őhozzá. Teri néni azonban elfoglalja magát: ha nem a kedvenc sorozatát nézi, akkor utazgat, vagy éppen varr. Ahogy mondja, a varrás teljesen kikapcsolja. Amikor a hosszú élet titkát kérdezik tőle, csak annyit mond, mindig csinál valamit. Egy biztos: Terike néni rendkívül jó egészségi állapotnak örvend, sosem látta őt az orvos mióta megszülte lányait.

Isten éltesse őt és minden születésnapos szépkorút egészségben, boldogságban még nagyon sokáig!

Címkék