Fontos egyeztetések a kézis idénykezdés előtt

Ma újabb egyeztetés zajlott le T. Mészáros András polgármester és Rácz Marianne egykori világválogatott kézilabdázó között annak érdekében, hogy az ÉRD női kézilabdacsapata felkészülten várhassa a 2018/19-es bajnoki idény kezdetét. A csapat bemutatására jövő hétfőn kerül sor az Érd Arénában.

Hasonló tartalmaink:

Mint ismert, Érd város önkormányzata mint tulajdonos két héttel ezelőtt megvonta a bizalmat Szántó Erzsébettől, a kézilabdacsapatot működtető Érdi Sport kft. ügyvezetőjétől, akit rendes felmondással, 90 napos felmondási idővel visszahívott tisztségéből. E hét hétfőn a közgyűlés – a zavartalan működés biztosítása érdekében – a cég ügyvezetőjének választotta dr. Boldog Annát. Ezzel együtt a Kft. felügyelőbizottságának új tagjait is megválasztotta a testület.

Információnk szerint a cég működtetését elősegítő átadás-átvétel a régi és az új ügyvezető között már másnap elkezdődött. Közben T. Mészáros András polgármester és a kapusedzőként évek óta a csapatnál dolgozó Rácz Marianne között is egyeztetés kezdődött annak érdekében, hogy az Érdi Sport Kft-ben lezajlott személyi változások ellenére a csapat nyugodtan készülhessen az új idényre. Úgy tudjuk, hogy a mai megbeszélésükön is ez volt a legfontosabb téma.

A kézilabda szövetségben időközben megtartották a bajnoki mérkőzések sorsolását. E szerint az ÉRD csapata szeptember 2-án kezdi a hazai bajnokságot, méghozzá az Eger csapata ellen, idegenben. Ennek fontos állomása lesz a csapat és az új játékosok bemutatása, amelyre július 16-án, 18 órakor kerül sor az Érd Arénában. A csapat és a városvezetés minden érdeklődőt szeretettel vár az eseményen.

fotó: archív, forrás: handballerd.hu

Címkék