Továbbra is Nyugaton!

Az Érdi VSE az előző három szezonhoz hasonlóan a 2018/2019-es idényben is az NB III Nyugati csoportjában szerepel.

Hasonló tartalmaink:

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottságának elnöke által kijelölt Versenytanács elkészítette az NB III 2018/2019-es csoportjainak beosztását.

Az Érdi VSE továbbra is a Nyugati csoportban szerepel, ahol a TARR Andráshida SC-vel, a BKV Előrével, a Csepel FC-vel, a Dunaharaszti MTK-val, a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokkal, az ESK Ménfőcsanakkal, az FC Ajkával, a Mol Vidi FC II-vel, a III. kerületi TVE-vel, a Komárom-Esztergom megyei pontvadászatot megnyerő, így egy szezon után a harmadosztályba visszajutó Komárom VSE-vel, a Zala megyei győztes Nagykanizsa ULE-val, a Pápai Perutz FC-vel, a Pénzügyőr SE-vel, a Puskás Akadémia FC II-vel, a Vas megyei első osztályt megnyerő, így a Komáromhoz hasonlóan egy megyei idény után visszajutó Sárvár FC-vel, illetve a THSE-Szabadkikötővel méri össze erejét.

A fordulók sorsolását és a mérkőzések menetrendjét a héten készíti el az MLSZ, így ekkor derül ki, hogy az augusztus 4-én rajtoló bajnokságban mely csapat ellen kezd Limperger Zsolt együttese.

Az NB III Nyugati csoport 2018/2019-es szezonjának résztvevői:

TARR Andráshida SC, BKV Előre, Csepel FC, Dunaharaszti MTK, ESK Ménfőcsanak, Érdi VSE, FC Ajka, Mol Vidi FC II, III. kerületi TVE, Komárom VSE, Nagykanizsa ULE, Pápai Perutz FC, Pénzügyőr SE, Puskás Akadémia FC II, Sárvár FC, THSE-Szabadkikötő

Címkék