Angolos nyári napközi indul

Ötnapos, ingyenes angolos nyári napközis táborba várja a gyerekeket az Érdi Adventista Gyülekezet a Hivatalnok u. 36-38. szám alatt, augusztus 6-tól 10-ig. A Bibliával való ismerkedés, kézműveskedés mellett az angol nyelvű beszélgetésre, versmondásra és éneklésre helyezik a hangsúlyt a foglalkozásokon, és lesznek kirándulások is. Bár sok az érdeklődő, maradtak még szabad helyek, lehet jelentkezni!

Hasonló tartalmaink:

A táborba azokat  6-12 éves gyerekeket várják, akik már tanulnak – akár csak egy évet is – angolul. A táborozóknak két amerikai önkéntes tanít majd mondókákat, és tart kreatív foglalkozásokat. Lesznek bibliai történetek, éneklés, és kis jeleneteket is megtanulnak majd a gyerekek, amelyeket a szülőknek mutatnak majd be a tábort lezáró szombati gálán. A délelőtti foglalkozásokat részben angol nyelven tartják, de nem csak angolul beszélnek majd, ezért nincs szükség magas szintű angoltudásra ahhoz, hogy a gyerekek jelentkezzenek. Délutánonként lesznek olyan meglepetés-programok is, mint a Noel-tanya, illetve a Tropicarium meglátogatása.

A tábor ingyenes, csak a belépők, illetve az utazás költségeit kell fizetniük a szülőknek.

Egy-egy tábori nap reggel héttől délután négyig tart, a program reggel nyolckor kezdődik. A gyerekek reggelit, ebédet és uzsonnát kapnak.

A jelentkezőket az alábbi elérhetőségeken várják a szervezők:

Gyürüsné Panni: 06-30-6643125

Ballokné Vera: 06-30-8253236

Szűcsné Ibolya: 06-30-9709590

(Fotó: adventista.hu)

Címkék