Masters világbajnok az érdi vívó!

Aranyérmet nyert a németországi Halléban rendezett öttusa masters világbajnokságon Partics Péter, az Érdi Torna Club vívója!

Hasonló tartalmaink:

A németországi Halle adott otthont az öttusázók 2018-as masters világbajnokságának, ahol az Érdi Torna Club két vívója, a görög színekben versenyző Partics Péter és Partics Katalin is rajthoz állt.

A 30+-os kategóriában Partics Péter a lovaglásban 300, úszásban 272, vívásban 306, míg a lövészettel kombinált futásban 556 pontot gyűjtött, amellyel 1414 egységet szerezve lett aranyérmes a brit Ed Norton és a német Matthias Bergner előtt!

Testvére, Katalin a nőknél ugyancsak 300 pontot lovagolt, úszásban 294 ponttal zárt, vívásban pedig 282-vel, aztán a 440 pontot érő lövészettel kombinált futásban 440 pontot gyűjtött, amellyel az amerikai Michelle Kelly mögött és a monacói Anne-Gaelle Miry előtt ezüstérmes lett a 40+-os korosztályban.

A vegyesváltóban is remekelt az ÉTC két vívója, hiszen összesen 1300 pontot gyűjtve a dobogó legalsó fokára állhattak a brit és a lett kettősök mögött.

(fotó: ÉTC – vívás facebook)

Címkék