Vissza kell vágni!

Tavasszal rendkívül fájó vereséget szenvedett, s értékes pontokat hullajtott a THSE-Szabadkikötő otthonában az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának 2018/2019-es kiírásának második fordulójában visszavágna a Tintahalaknak.

Hasonló tartalmaink:

Nyitásként csúnya pofonba szaladt bele az FC Ajka otthonában a THSE-Szabadkikötő, amely 7–1-re kapott ki a Veszprém megyei alakulattól, míg az Érdi VSE küzdős mérkőzésen győzte le hazai környezetben a Videoton FC II-t.

Strebek Marcell együttese a fent említett példa ellenére nem adja könnyen magát, hiszen az előző idényben, tavasszal Limperger Zsolt alakulatát alaposan megtréfálta a THSE, amely nem kis bravúrt hajtott végre, s 2–0-ra nyert. A két együttes egy évvel ezelőtti találkozóján az érdiek sima, 4–0-s győzelmet arattak, s erre a mérkőzésre alapozva visszavághatnak a tavaszi fiaskóért.

– Ahogy terveztük, az első meccset megnyertük, de van mit törlesztenünk a Szabadkikötő ellen, szóval úgy megyünk oda, hogy megpróbáljuk elhozni a három pontot és úgy gondolom, hogy ez meg is lesz – mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője. – Tavaly is sok helyzetünk volt. A helyzetkihasználáson fog múlni, mert nekünk valószínűleg több lesz, mint ellenfelünknek, de az is hangsúlyos, hogy ki milyen arányban használja ki ezt – tette hozzá.

A THSE-Szabadkikötő – Érdi VSE mérkőzés augusztus 11-én, 17 órakor kezdődik a Szabadkikötő SE Sporttelepen (1211 Budapest, Szabadkikötő utca 5-7.). A találkozót Borbás Bottyán Aurél vezeti, segítői Török Sándor és Kurinka Béla lesznek. A meccset az erdivse.hu élőben közvetíti.

NB III, Nyugati csoport, 2. forduló
08.11., 17.00:
THSE-Szabadkikötő–Érdi VSE

Fotó: Balogh István

Címkék