Ünnepségek a környéken

Augusztus 20-ai műsorral készülnek Tárnokon, Diósdon és Törökbálinton is, sőt a hosszú hétvégén számos programmal várják itt majd az érdeklődőket a RÉT Fesztiválon. Olvassa el összeállításunkat, hol, mikor lesznek az ünnepségek.

Hasonló tartalmaink:

DIÓSD

Augusztus 18-án 18 órától lesz a városi ünnepség a Szent István téren, ahol Diósd várossá avatásának 5. évfordulóját is megünneplik a Szent István nap mellett. Az ünnepségen beszédet mond dr. Aradszki András országgyűlési képviselő és Bogó László polgármester. A beszédeket és a kenyérszentelést követően, Molnár Marica és társulata operettgálával  fogja szórakoztatni a közönséget. 20 órától pedig a százhalombattai Summerfest mexikói, bolíviai, kirgiz és amerikai fellépői adnak népzenés-táncos műsort.

TÁRNOK

Az Idősek Napközi Otthonában 10:30-kor kezdődő ünnepségen beszédet mond Szolnoki Gábor polgármester és dr. Aradszki András országgyűlési képviselő, majd a műsor és a díszpolgári címek átadása után Bódai József plébános közreműködésével kerül sor a kenyérszentelésre.

TÖRÖKBÁLINT

Törökbálinton augusztus 20-án 12 órakor lesz kenyérszentelés és koszorúzás a Szent István szobornál.  17 órakor pedig a Munkácsy Mihály Művelődési Ház színháztermében veszi kezdetét az önkormányzati ünnepség, amelyen fellép többek közt Horgas Eszter, világhírű fuvolaművész is.

A törökbálinti Kinizsi réten kerül sor augusztus 19-én és 20-án a RÉT fesztiválra is, ahol olyan sztárok fognak koncertet adni, mint az Irie Maffia vagy Rúzsa Magdi, de rajtuk kívül is még egy tucat fellépő és izgalmas program várja az érdeklődőket. Részletek: itt.

Címkék