Kupagyőztes és ezüstérmes!

Hétvégén Érden, a Mecset utcai pályán rendezték meg a baseballozók és a softballozók Magyar Kupa döntőjét, ahol az Érdi Baseball és Softball Club két együttese is érdekelt volt.

Hasonló tartalmaink:

A férfiaknál az Érd Aeros a Budapest Reds 4–1-es legyőzésével jutott a döntőbe, ahol a Debrecen Tigersszel csapott össze, ám a mérkőzésen a hazaiak akarata érvényesült, akik 15–0-ra győztek.

Az Érd Aeros a Magyar Kupa első körében a Szentendre Sleepwalkerst 16–5-re, majd a negyeddöntőben az Óbuda Gladiatorst 20–1-re verte a Reds, illetve a Tigers ellőtt.

A másik érdi együttes, az Érd Pioneers épp a későbbi ezüstérmes debreceniek ellen búcsúzott még a kupa első körében.

A nőknél az Érd Wildcats a Budapest Redsszel mérte össze erejét az ugyancsak Érden rendezett fináléban, ahol a „vadmacskák” 21–5-ös vereséget szenvedtek, s ezüstérmesek lettek.

Az érdiek október elején immár második alkalommal rendezik meg nemzetközi meghívásos tornájukat U13-as és U16-os korosztályban. Az október 5. és 7. között tartott viadalra már Nigériából, Németországból, Macedóniából és Szerbiából is jelentkeztek csapatok, amellett, hogy Atlantából is várható együttes a háromnapos kupára.

Címkék