A Feláldozhatóknak nem ment…

Tíz mérkőzést játszott az Érdi Baseball és Softball Club az elmúlt időszakban, amelynek számos együttese sikerrel vette az előtte álló akadályokat.

Hasonló tartalmaink:

Az érdiek felnőtt együttese, az Aeros a Magyar Kupa negyeddöntőjében az Óbuda Gladiators vendégeként lépett pályára, amelyet fölényesen, 20–1-re győzött le, így bejutott a sorozat elődöntőjébe. A bajnokságban az Aeros már hat mérkőzésen van túl. Legutóbb a Jánossomorja Rascals ellen játszott dupla meccset Érden, amelyek közül az elsőt 16–0-ra nyerte, míg a másodikon kiélezett találkozón, 6–5-ös vereséget szenvedett.

Az Érd Expendables (Feláldozhatók) a Magyar Kupa első fordulójában találkozott a Jánossomorjával, amelytől idegenben 19–4-es vereséget szenvedett, így számára véget ért a Magyar Kupa idei kiírása.

A Feláldozhatók nemrég elszenvedték első vereségüket a másodosztályú bajnokságban is, miután a Jászberény Stinky Soxtól kaptak ki 14–4-re, ennek ellenére négy mérkőzéséből hármat megnyertek és továbbra is első helyen állnak a tabellán.

A harmadosztályban érdekelt Pioneers Nemesvámoson kapott ki 9–0-ra a Tigerstől, így a háromcsapatos bajnokság harmadik helyén áll.

Az érdiek női csapata, a Wildcats két meccset vívott a softball első osztályban, ahol hazai környezetben a Hungarian Astrost látta vendégül, melyet mindkét alkalommal simán vert, előbb 17–2-re, majd 22–1-re. A Vadmacskák hat meccs után öt győzelemmel és egy vereséggel a négycsapatos bajnokság élén állnak.

Az U12-es korosztályban az Érd Dodgers legutóbb Hatvanban vendégeskedett, ahol 16–5-re verte a helyi Hunterst. Ezt megelőzően a Dodgers az éllovas Debrecen Tigerkidst győzték le honi környezetben 10–7-re, ennek ellenére továbbra is a hajdúsági csapat áll az élen a második Dodgers előtt. A tabella harmadik helyén az Érd Cardinals áll, a Zempléni Eagles elleni 12–1-es sikerével szerezte meg szezonbéli első sikerét a harmadik fordulóban.

Baseball felnőtt NB I, 5-6. forduló
Érd Aeros–Jánossomorja Rascals 5–6
Érd Aeros–Jánossomorja Rascals 16–0

Baseball felnőtt Magyar Kupa, negyeddöntő
Óbuda Gladiators–Érd Aeros 1–20

Baseball felnőtt Magyar Kupa, 1. forduló
Jánossomorja Rascals–Érd Expendables 19–4

Baseball felnőtt NB II, 4. forduló
Jászberény Stinky Sox–Érd Expendables 14–4

Baseball felnőtt NB III, 2. forduló
Nemesvámos Tigers–Érd Pioneers 9–0

Softball felnőtt NB I, 5-6. forduló
Érd Wildcats–Hungarian Astros 22–1
Érd Wildcats–Hungarian Astros 17–2

Baseball U12, MI, 2. forduló
Hatvan Hunters–Érd Dodgers 5–16
Érd Dodgers–Debrecen Tigerkids 10–7
Érd Cardinals–Zempléni Eagles 12–1

Címkék