Felemás eredményeket hozott a hétvége

Győzött az NB I-es listavezető Érd Aeros baseball csapata, azonban az Érdi Baseball és Softball Club így is felemás hétvégét tudhat maga mögött.

Hasonló tartalmaink:

Az NB I-ben az Érd Aeros már a tizedik mérkőzését játszotta, s hatodszor találkozott a Budapest Reds-szel, amelyet hatodszor is legyőzött, miután hazai pályán 10–1-re nyert. A bajnokságban még kétszer is összecsapnak a felek, előbb június 24-én, Érden, majd július elsején Pestszentlőrincen játszanak egymás ellen, amellyel véget is ér a háromcsapatos pontvadászat.

A másodosztály első helyén álló Érd Expendables a második helyezett Óbuda Gladiatorsszal vívott rangadót hazai környezetben. A nyolccsapatos bajnokságban az érdiek 14–6-os vereséggel másodszor buktak a szezonban, ezáltal a fővárosi alakulattal helyet cseréltek, így jelenleg másodikak.

A női szakágban a softballosok élvonalbeli csapata, az Érd Wildcats duplameccset vívott a Budapest Redsszel Pestszentlőrincen, ahol mindkét találkozót a fővárosi alakulat nyerte, így a felnőtt női csapat is egy helyet visszacsúszott és második helyen áll a bajnokságban tíz meccset követően.

Az NB II-es Érd Cherokee előbb Gelsén játszott pontzáporos meccset a Hét Ördög SE-vel. A pontzuhatag pedig az érdi softballozóknak kedvezett, akik 39–19-re győztek. Ezt követően azonban hazai pályán az Óbuda Amazons ellen volt jelenése az érdieknek, akik viszont itt már 17–5-re alulmaradtak.

Az U12-es bajnokságban szereplő két érdi együttes, a Cardinals és a Dodgers a Hatvan Hunterst fogadta. Előbb a Dodgers lépett pályára, amely 12–6-ra győzte le a vadászokat, ezt követően azonban a Cardinals már nem bírt Heves megyei ellenfelével, amely 16–0-ra nyert.

Baseball NB I
Érd Aeros–Budapest Reds 10–1

Baseball NB II
Érd Expendables–Óbuda Gladiators 4–16

Softball NB I
Budapest Reds–Érd Wildcats 17–7
Budapest Reds–Érd Wildcats 12–1

Softball NB II
Hét Ördög SE–Érd Cherokee 19–39
Érd Cherokee–Óbuda Amazons 5–17

U12, Baseball MI
Érd Dodgers–Hatvan Hunters 12–6
Érd Cardinals–Hatvan Hunters 0–16

A hétvége programja

Baseball NB I
06.24., 14.00, Pestszentlőrinc:
Budapest Reds–Érd Aeros

Baseball NB II
06.23., 15.00, Érd:
Hungarian Astros–Debrecen Tigers
06.24., 11.00, Érd: Érd Expendables–Jászberény Stinky Sox

Címkék