Két felmérő!

Hajrájába érkezett a felkészülés az ÉRD női kézilabda csapatának. Szabó Edina együttese a bajnoki nyitány előtti utolsó hétben két rangos ellenféllel vív meg.

Hasonló tartalmaink:

Andjela Bulatovics nemrég távozott az ÉRD-től, s az újjáalakuló montenegrói klubnál, a Budocsnoszt Podgoricánál vállalt munkát, ám a védekezőspecialista-irányító igencsak hamar visszatér Érdre, hiszen augusztus 26-án, 18 órától épp korábbi csapatával játszik jelenlegi együttese. Dragan Adzsics lányai rengeteg változáson mentek át a nyáron, s számos fiatal csatlakozott a távozó sztárok helyére, igaz, Andjela mellett egy másik Bulatovics, a BL-győztes Katarina is a Budocsnosztot erősíti, a mindig harcos montenegróiak elleni mérkőzés pedig remek felmérő lesz a szeptember 1-i, egri bajnoki rajt előtt.

Ezt követően azonban nem pihennek Janurik Kingáék, hiszen a főpróbára augusztus 28-án, ugyancsak hazai környezetben kerül sor, amikor a Bajnokok Ligája és az NB I címvédőjét, a Győri Audi ETO KC-t fogadják 17 órakor. A Rába-partiak „új” edzővel, az eddig másodedzőként dolgozó, de a vezetőedzői szerepkört Ambros Martíntól átvevő Danyi Gáborral, na meg számos sztárigazolással kezdték a nyarat, azaz egy kiváló ellenfél ellen tarthatja fa bajnokság előtti premiert az ÉRD.

A belépés mindkét felkészülési mérkőzésre ingyenes!

Felkészülési mérkőzések
08.26., 18.00:
ÉRD–Budocsnoszt Podgorica (montenegrói)
08.28., 17.00: ÉRD–Győri Audi ETO KC

Címkék