Veretlenek ütközete

Negyedik mérkőzésére készül az NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE, amely a negyedik fordulóban a BKV Előre SC-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen augusztus 25-én, 17 órától.

Hasonló tartalmaink:

Limperger Zsolt együttese két 2–1-es győzelemmel kezdte az idényt, ez alatt otthon a MOL Vidi FC II-t, idegenben pedig a THSE-Szabadkikötőt győzte le, míg legutóbb a Csepel FC vendégeként játszott 2–2-es döntetlent. Hét pontjával pedig azonos pontszámmal áll a tabellán az újonc ESK Ménfőcsanak és az FC Ajka mögött a harmadik helyen.

A BKV Előre is veretlen még három forduló alatt, Honti József együttese nyitásként hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az NB III-ba visszajutó Sárvár FC-vel, majd a Komárom VSE vendégeként győzött 1–0-ra, legutóbb viszont gólzáporos meccsen 3–3-ra végzett a MOL Vidi FC II-vel a XIII. kerületben. A közlekedésiek öt pontjukkal a csoport hét veretlen csapata közé tartoznak, s hetedikek a tabellán.

A BKV-nál is voltak változások a nyári átigazolási időszakban, a III. kerületi TVE-től korábbi csatárunk öccse, Palásthy Dávid érkezett, a VLS Veszprémtől a csatár, Irmes Dávid, valamint Rákos Bence a Vasas Kubala Akadémiáról, Tóth Kristóf Pétervásáráról, Szegő Imre pedig a Pestszentimrei SK-tól érkezett Honti József együttesébe, ahonnan viszont hatan távoztak is, Csikortás Dávid Ausztriába, Horváth Gábor Dorogra, míg az Érden felnövő Huller Ádám a Dabas-Gyónhoz igazolt, továbbá Illés Tamás, Kara Dániel és Szabó Levente is máshol folytatta pályafutását.

„A BKV évek óta erős középcsapatnak számít ebben az osztályban, a negyedik fordulóban lesz a legnehezebb ellenfelünk, ami az őszt illeti, úgyhogy úgy készülünk, hogy megpróbáljuk itthon tartani a három pontot, hiszen más célunk nem lehet. Nekünk nagyon fontos a gyors pálya, és a hazai pályánk gyorsabb, mint a THSE-é, vagy a Csepelé és ezt reméljük, ki tudjuk használni” – mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Érdekesség, hogy tavaly az érdiek veretlenségi sorozatát a kilencedik fordulóban épp a fővárosi sárga-kékek szakították meg, de reméljük, ezúttal erre nem kerül sor, sőt épp az ellenkezője fog történni a veretlenek találkozóján.

Az Érdi VSE–BKV Előre SC mérkőzés augusztus 25-én, 17 órakor kezdődik az Ercsi úti Sporttelepen (2030 Érd, Ercsi út 34.). A találkozót Mencsik László vezeti, segítői Zsákai Milán és Dobos Dávid lesznek. A mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 4. forduló
08.25., 17.00:
Érdi VSE–BKV Előre SC

Címkék