Jövő nyárra csúszik a Kisfenyves Óvoda felújítása

A Tállya és a Felső utcai óvodáknak jelenleg is zajlik a felújítása, ahonnan a gyermekeket a munkálatok idejére egy-egy távolabbi óvodában kellett elhelyezni. Egy harmadik intézmény óvodásait azonban már képtelenség lett volna más, ideiglenes helyszínre költöztetni, épp ezért a Modern Városok Program keretében végzendő felújítási munkálatokat a Szivárvány Óvoda Kisfenyves Tagóvodájának esetében jövő nyárra halasztják. 

Hasonló tartalmaink:

“Az ellátás biztosítására való tekintettel az önkormányzat úgy döntött, hogy a felújítást elhalasztja egy évvel”, jelentette be az alpolgármester az Érd TV-nek, majd leszögezte, hogy az átépítés tehát nem marad el, csak egy későbbi időpontra csúszik, amihez a szülők, az óvoda pedagógusok és a gyerekek türelmét kérte.

Az óvoda felújítása komoly munkálatokat igényel majd: statikai megerősítésre is szükség van, hiszen repedések mutatják, hogy az épület szerkezete is megsüllyedt bizonyos pontokon, és hiába készítette elő az önkormányzat a projektet már 2017-ben, de az építőiparban mutatkozó kapacitáshiány már a tervezéstől és az engedélyezéstől kezdve hátráltatta a folyamatokat.

Címkék