Második szezonjukat kezdték

Az ÉRD Győr elleni felkészülési mérkőzését követően számos lelkes szurkoló maradt tovább az ÉRD Arénában, hiszen elkezdődött a második szezon az amatőr játékosok számára.

Hasonló tartalmaink:

Mint Maurer Szandra, az amatőr kézilabdázók edzéseit tartó tréner elmondta, az első edzés inkább barátkozós jellegű, hiszen sok új kézilabdaszerető próbálta ki magát. A kiváló hangulatú edzés nem csak a szezonnyitóra érvényes, hiszen az amatőr kézilabdázók a játék, illetve az NB I-es csapat szeretete miatt járnak az edzésekre – szép létszámmal.

– Nagyon jó hír, hogy ennyire sikeressé vált az amatőr kézilabda, amely egyedülálló az országban. Sok szurkolónk van, sok érdi lakos, akik amúgy is szeretik a kézilabdát, az NB I-es csapatot, vagy éppen gyermekeik itt játszanak és így találták meg a kézilabdát – mondta Maurer Szandra.

– A tavalyi szezonnyitón kezdtem, nagyon jól éreztem magam, jó mozgásokat lehet gyakorolni. Családias környezet van, ha úgy van hozunk innivalót, mindenki süt és tényleg családias hangulat van. Nagyon jó program! – fogalmazott az ÉRD egyik törzsszurkolója, Fazekas-Kovács Richárd.

A családias hangulat az amatőr kézilabdázók mellett az egész csapatra érvényes, amelyet jelez, hogy az ÉRD fiatal jobbszélsőjének, Király Rékának édesanyja, Király Regina is aktív tagja az amatőr együttesnek.

– Réka egyik csapattársának anyukája miatt kezdtem el, nem az első edzésre jöttem, de nagyon megtetszett, mert nagyon régen, még általános iskolás koromban kézilabdáztam, de nagyon jó volt visszatérni újra – mondta Király Regina, aki elmondta, számára a mozgás volt a lényeges, s ő azokat a mozgásokat szereti, amelyekben játék van.

A jó hangulatú edzések mellett egymás között ugyan meccseket is játszanak a csapatok, de itt inkább csak a játékosok számolják az eredményt.

fotó: Boros Sándor

Címkék