„Férfias küzdelem lesz!”

Az NB III Nyugati csoportjának hetedik fordulójában az Érdi VSE a III. kerületi TVE vendégeként lép pályára.

Hasonló tartalmaink:

Hiába szerepelt eddig várakozáson alul az idei bajnokságban a Kerület, nem szabad alábecsülni Buzsáky Ákos csapatát, hiszen a Puskás Akadémia FC II elleni hazai döntetlen (2–2), a pápai (5–2) és a Nagykanizsa elleni hazai zakó (0–5) után úgy tűnik, küzd a becsületéért az együttes, amely az elmúlt három fordulóban nem kapott ki. Előbb Sárváron játszott gól nélküli döntetlent, majd a Komárommal 1–1-et, legutóbb pedig a hajrában fordított és győzött 3–2-re a MOL Vidi FC II ellen, idegenben.

A Kerület alaposan átalakult a nyáron, hiszen egyrészt a vezetőedzői poszton Tóth Andrásrt Buzsáky Ákos váltotta, mellette pedig olyan játékosok érkeztek, mint a huszonhatszoros válogatott Gyepes Gábor, illetve a címeres mezt huszonkétszer magára öltő Laczkó Zsolt. Sőt, a tavalyi bajnok Kaposvártól érkezett Sóron Tibor, valamint több, NB I-et is megjárt játékos, így Kunsági Roland és Szalai Vilmos is a Kalap utcába tette át székhelyét a nyáron.

Érezhető, hogy formálódik a szezon előtt az NB II-be jutást célul kitűző alakulat, azonban az érdiek alapozhatnak a szezon eddigi szereplésére, na meg arra, hogy ki kell javítaniuk a múlt heti hazai botlást, s ha ezt egy az élmezőnybe vágyó együttes otthonában teszik meg, az mindenképp nagy lökést adhat a folytatásra.

– A hétvégi mérkőzésük lelkiekben elég jól felhozhatta őket, hiszen az utolsó percekben sikerült megfordítaniuk a meccset és megszerezniük első győzelmüket. A III. kerületnek nem ott van a helye, ahol jelen pillanatban van, de mi nem akarunk segíteni abban, hogy feljebb kerüljön. Nekünk pedig a hétvégi érdemtelen vereséget kell visszahoznunk, úgyhogy egy férfias küzdelem lesz, ismerve a mi és az ellenfél játékosait. Bízom benne, hogy játékban jobbak tudunk lenni, mint ellenfelünk – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A szeptember 16-án, 13 órakor a III. Kerületi TVE Stadionjában (1037 Budapest, Kalap utca 1-3.) kezdődő mérkőzést Móri Tamás vezeti, segítői Rigó Marton és Makkosné Petz Brigitta lesznek. A mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 7. forduló
09.16., 13.00:
III. kerületi TVE–Érdi VSE

Címkék