Őrizni kell a veretlenséget!

Az MTK Budapestet fogadja a női kézilabda NB I harmadik fordulójában az ÉRD szeptember 15-én, 18 órakor az ÉRD Arénában. A két együttes nem is oly rég, a VIII. Érdi Kupán találkozott egymással, ahol az ÉRD 33–28-ra győzte le Golovin Vlagyimir együttesét.

Hasonló tartalmaink:

Két győzelemmel indította a bajnokságot Szabó Edina együttese, amely az ötgólos egri győzelem után kulcsjátékosait nélkülözve győzte le hazai pályán azt a Vácot, amely hét közben óriási bravúrt ért el siófoki sikerével.

Az MTK már három mérkőzésen van túl az új idényben, hiszen előbb azt FTC-től kapott ki, majd hazai pályán az Egert ugyan négy góllal legyőzte, de ezt követően az Elektromos Sportcsarnokban épp úgy 35–25-re kapott ki a Győrtől, mint korábban a Fraditól.

A két együttes nem is oly rég, a VIII. Érdi Kupán találkozott egymással, ahol az ÉRD 33–28-ra győzte le Golovin Vlagyimir együttesét.

A két csapat eddig az NB I-ben tízszer találkozott egymással, ez alatt egy döntetlen mellett kilencszer az érdiek vonulhattak le győztesen a pályáról. Barátságos meccsen szintén nem tudott nyerni az érdiek ellen a fővárosi kék-fehér együttes.

Legutóbb az NB I-ben az ÉRD idegenben győzött 30–21-re, míg hazai pályán a tavalyi kiírás harmadik körében 23–17-re győzött.

Azaz egy hazai siker esetén az ÉRD az MTK elleni makulátlan mérlegét és szezonbeli veretlenségét is megtartaná.

A szeptember 15-én, 18 órakor kezdődő ÉRD–MTK Budapest mérkőzést Hantos Dorina és Rózsahegyi Brigitta vezeti.

Női kézilabda NB I, 3. forduló
09.15., 18.00:
ÉRD–MTK Budapest

Fotó: handballerd.hu

Címkék