Ekkor játszik Érden a Fradi

Mint korábban beszámoltunk róla, az ÉRD Arénában játssza hazai Bajnokok Ligája mérkőzéseit az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda csapata.

Hasonló tartalmaink:

Elek Gábor együttese a D-csoportban a román CSM Bucuresti, a norvég Vipers Kristiansand és a német SG BBM Bietigheimmel került egy csoportba.

A négyesben a fővárosi zöld-fehérek a román fővárosban kezdenek, majd október 14-én, 14.30-kor a norvég Viperst fogadják az érdi sportcsarnokban.

A csoport harmadik körében Németországba látogatnak Klivinyi Kingáék, majd november 4-én fogadják azt a Bietigheimet, amely korábban járt már Érden és az EHF-Kupában Szabó Edina gárdájával is összemérte erejét.

Ezt követően a bukaresti együttest november 11-én fogadja a Ferencváros, amely a csoportkört Norvégiában zárja.

A csoportból az utolsó helyezett az EHF-Kupába esik ki, az első három a hatfős középdöntőben folytatja a legrangosabb európai kupasorozatban, ahol tíz meccs vár a Fradira (öt hazai, érdi találkozó). Ezeket a mérkőzéseket január 25. és március 10. között, egyelőre ismeretlen időpontokban bonyolítják le.

Amennyiben itt is továbbmegy a Fradi, akkor a legjobb nyolc között ismét lesz érdi meccse április első vagy második hétvégéjén. A negyeddöntő továbbjutói pedig május 12-én és 13-án a budapesti négyes döntőben mérik össze erejüket.

A Fradi BL-mérkőzéseire a bérleteseknek elővásárlási joga van, jegyeket október elsejétől mindenki vásárolhat. A bérletesek viszont mérkőzéseknél egy-egy jegyet válthatnak. Amennyiben marad belépő a mérkőzésekre, úgy a meccsek napján a helyszínen is lehet jegyet venni.

Október elsejétől online is lehet jegyet venni, ez ide kattintva https://fradikezilabda.fokuszcomputer.hu/bejelentkezes-online.cshtml érhető el!

A jegyárak:
A két hosszanti oldal szélső szektoraiba: 4000 forint,
a két hosszanti oldal középső szektoraiba: 5500 forint,
a kapu mögötti álló szektorba: 2500 forint,
a szektorok fölött lévő folyosókra (álló jegy): 2500 forint.

Az FTC-Rail Cargo Hungaria érdi mérkőzései a Bajnokok Ligája 2018/2019-es idényében:
D-csoport
2. forduló, 10.14., 14.30:
FTC-Rail Cargo Hungaria–Vipers Kristiansand (norvég)
4. forduló, 11.04., 14.30: FTC-Rail Cargo Hungaria–SG BBM Bietigheim (német)
5. forduló, 11.11., 14.30: FTC-Rail Cargo Hungaria–CSM Bucuresti (román)

Címkék