Évet zárt az IFÖ

A közgyűlés előtt számolt be az Érdi Ifjúsági Önkormányzat elmúlt egy évének működéséről Fodor Enikő leköszönő diákpolgármester, aki elmondta azt is, milyen programokat valósítottak meg egy év alatt, és mire költötték el tízmillió forintos költségvetésüket. A defibrillátortól a könyvutalványig számtalan módon segítették az érdi diákokat.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat középiskolánként 120-120 ezer forinttal támogatta a szalagavatókat; összesen 500 ezer forint értékben különféle eszközökkel segítették a középiskolai diákstúdiókat; 2,2 millió forintot fordítottak az általános iskolákban a tanulást segítő, készségfejlesztő programokra.

180 úszóbérletet sorsoltak ki az általános iskolások között, és 20 kondibérletet biztosítottak a középiskolások számára. A Live Street Art rendezvényt 3 millió forinttal támogatták, az ennek keretében meghirdetett fotópályázat nyertesének pedig 100 ezer forintos ajándékutalványt ajánlottak fel.

A Kós szakképző iskola számára szívdiagnosztikai eszközt vásároltak. Az IFÖ vásárolt két defibrillátort is, 1,4 millió forint értékben – egyiket a Batthyány iskola, másikat a Kós kapta.

Az Ifjúsági Önkormányzat az érdi diákság napja alkalmából 80 darab 5000 forintos könyvutalványt osztott, illetve oszt szét csütörtökön és pénteken az általános iskolák között, és 20 darab kézilabdameccs-bérletet a középiskolák között.

Címkék