Megvan, kikkel játszhat az ÉRD!

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kedden, bécsi központjában sorsolja ki a női EHF-Kupa harmadik, utolsó selejtezőkörének párosításait. Az ÉRD az első kalapba került, így kiemeltként várja a sorsolást.

Hasonló tartalmaink:

Itt már nincs könnyű ellenfél! dán, francia, német, norvég, román, orosz vagy akár magyar ellenfelet is kaphat a csoportkörbe jutásért Szabó Edina együttese, amely a cseh Banik Most, a dán Herning-Ikast és Esbjerg, a spanyol MecaliaAtleticoGuardes és BeraBera, a lengyel MKS Lublin, a román Craiova, az orosz Lada és Zvezda, a szerb ZORK Jagodina, illetve a svéd Höörssel került az első kalapba a harmadik selejtezőkör sorsolása előtt.

A második kalapban sincsenek könnyű ellenfelek, s közülük kerül ki az ÉRD ellenfele is, amely vagy a dán Nykobing és Viborg, vagy a francia Besancon és Paris 92, vagy a német Dortmund és Metzingen, vagy a norvég Storhamar, vagy a román Valcea és Magura Cisnadie, vagy az orosz Kuban, vagy akár a Dunaújváros és vagy a Siófok is lehet.

A párharc két mérkőzésen dől el, a párosítások első mérkőzését november 10-én, vagy 11-én, a visszavágót egy héttel később, azaz november 17-én vagy 18-án rendezik. A továbbjutó tizenkét csapat mellé a Bajnokok Ligájából további négy együttes csatlakozik, így a csoportkörben négy négyesben folytatódnak a küzdelmek, amelyet várhatóan januártól február közepéig tartanak.

Az október 23-án, 11 órakor kezdődő sorsolást az Európai Kézilabda Szövetség YouTube csatornáján élőben közvetíti. Ez ide kattintva érhető el!https://www.youtube.com/watch?v=__xkB4-uuGI

EHF-Kupa, 3. selejtezőkör
1. kalap

DHK Banik Most (cseh), Herning-IkastHandbold (dán), Team Esbjerg (dán), MecaliaAtleticoGuardes (spanyol), SuperAmaraBeraBera (spanyol), ÉRD HC (magyar), MKS PerlaLublin (lengyel), SCM Craiova (román), Handball Club Lada (orosz), ZvezdaZvenigorod (orosz), ZORK Jagodina (szerb), H 65 Höörs HK (svéd)

2. kalap
NykøbingFalsterHåndbold – NFH (dán), Viborg HK (dán), E.S Besancon Feminin (francia), Paris 92 (francia), Borussia Dortmund (német), TusSiesMetzingen (német), Dunaújvárosi Kohász KA (magyar), Siófok KC (magyar), StorhamarHandballElite (norvég), SCM RamnicuValcea (román), Sports Club Magura Cisnadie (román), Kuban (orosz)

Címkék