Ízek, illatok, fények
Ízek, illatok, fények. Ezzel a címmel nyílt fotókiállítás Halmos Monika és Vass András közös munkáiból. A tárlat megnyitóján az érdeklődők számos érdeksséget hallhattak az ehető virágokról és az ételfotózás rejtelmeibe is betekintést nyerhettek az esten.
Az étkeket ugyanúgy föl kell készíteni a fényképezésre, mint a modelleket. A teríték kiválasztása, a fogások elrendezése, díszítése a környezet kialakítása a food-stylist feladata. A végeredmény a látvány, amitől összefut a szánkban a nyál. S ha mindez ehető virágokkal is kiegészül, az csak fokozza a gasztronómiai izgalmakat.
Ezt kínálja a Szepes Gyula Művelődési Központ Ízek, illatok, fények című kiállítása, amelyen Halmos Monika food-stylist, az ehető virágok szakértője és Vass András fotográfus közös munkái láthatók.