A hit, a lélek és a szeretet színei
2018
okt. 22

A hit, a lélek és a szeretet színei

November 8-áig lehet megtekinteni a régi Parkvárosi Közösségi Házban Bálint Imre "Saját képére alkotta..." című kiállítását, melyet úgy jellemzett a tárlatot pénteken megnyitó Majorné Bániczki Julianna, hogy a művész hívő ember lévén a vallásosságot és a szeretetet fogalmazta meg finoman a képekben - kicsit figurálisabban és kevésbé elvontan, mint eddig.

Tovább...
Művésztelep a Czabai-kertben
2016
júl. 6

Művésztelep a Czabai-kertben

A Képzőművészek Érdi Közössége első alkalommal tart a héten művésztelepet a Czabai-kertben.

Tovább...
Czabai piknik
2015
okt. 9

Czabai piknik

Az évszakok nagy múzsák a művészetben, különösen az ősz nyújt színes ihletet az alkotóknak, ezért is rendezik meg idén először a Poly-Art alkotói és a Czabai-kert házigazdái az első őszi Czabai-művészeti pikniket október 10-én, ahol a gyönyörű ősfák környezetében találkozhat az irodalom és a képzőművészet, na meg a művészek és a lelkes közönség!

Tovább...
Életöröm
2015
aug. 20

Életöröm

Majorné Bániczki Julianna művésztanár nyitotta meg a Szepes Gyula Művelődési Központban Bálint Imre festőművész Életöröm című kiállítását a Szepes Gyula Művelődési Központban. A 37 alkotást szeptember 5-ig tekinthetik meg.

Tovább...
Két alkotó, két helyszín, két kiállítás
2015
aug. 12

Két alkotó, két helyszín, két kiállítás

A rövid nyári pihenő és a karbantartási munkálatok befejezése után, új kiállítással lepi meg művészetkedvelő közönségét az érdi Városi Galéria és a Szepes Gyula Művelődési Központ is. Nem egyedülálló eset városunkban, hogy egyszerre két tárlatmegnyitót is tartanak. A Városi Galériában P. Boros Ilona grafikusművész, a Szepes Gyula Művelődési Központban Bálint Imre festőművész munkái lesznek láthatók augusztus 14-től.

Tovább...