Lucskos Csumpival várták a Mikulást
2018
dec. 4

Lucskos Csumpival várták a Mikulást

Bár a Mikulásra pár napot, a karácsonyra pedig még jó néhányat várni kell, a régi Parkvárosi Közösségi Házban ritkán látott tömeg gyűlt össze hétfőn délután, hogy Lucskos Csumpival és barátaival készülődjenek közösen az ünnepekre. Folyt a forró kakaó, halomban állt a kalács és a sok meglepetés könyv. A jó hangulatról pedig az életre kelt mesehősök mellett zenéléssel, meséléssel és kézműveskedéssel gondoskodtak a szervezők.

Tovább...
Hajnalban születő esti mesék
2018
feb. 17

Hajnalban születő esti mesék

Gyerekkorában Csukás István mondott neki meséket, ma már ő varázsolja el a gyerekeket saját történeteivel. Januárban jelent meg az első könyve, márciusban jön a következő, és még nagyon sok mese van a tarsolyában. Szeghy Karolina, ahogy ő maga vallja, boldog ember, aki arra tanítja a lányait, úgy éljenek, ahogy valóban szeretnének.

Tovább...
Akit Csukás István ihletett
2018
jan. 22

Akit Csukás István ihletett

Miért fontos a kultúra, miért jó alkotni? Milyen művészek élnek Érden? Mit ad a rajzolás, az írás, az ének annak, aki műveli? Erre a kérdésre kaphattak választ azok a gyerekek, akik ellátogattak a Szociális Gondozó Központ kultúra napi rendezvényére, amit a régi Parkvárosi Közösségi Házban tartottak hétfő délelőtt.

Tovább...