Kampánygyűlést és sajtótájékoztatót tartott tegnap este Érden Bajna Gordon, az Együtt 2014 vezetője és Dorosz Dávid képviselő-jelölt. Az elhangzottakkal kapcsolatban közleményt juttatott el hozzánk T. Mészáros András, az érdi Fidesz elnöke, a város polgármestere.

Hasonló tartalmaink:

“Bajnai Gordon és Dorosz Dávid tegnapi érdi kampánygyűlésén és sajtótájékoztatóján olyan állítások hangzottak el, amelyek nem felelnek meg a valóságnak, és amelyek alkalmasak arra, hogy megtévesszék az Érden élőket. Láthatóan követik Gyurcsány Ferenc útját: hazudnak reggel, délben és este.

Érden az elmúlt évben jelentősen nőtt a közbiztonság, amit az is mutat, hogy – miként arról Pest megye rendőrkapitánya a múlt héten beszámolt – húsz százalékkal csökkent a bűncselekmények száma, ezzel szemben nőtt a felderítések aránya. Ennek a folyamatnak része az is, hogy a városvezetés és a Belügyminisztérium között előrehaladott tárgyalások folynak az új, modern érdi rendőrkapitányság épületének megépítéséről.

Érden az elmúlt két évben 40 százalékkal nőtt a burkolt utak száma; 40 km új út épült, több mint az elmúlt húsz évben összesen. A város történelmének legnagyobb beruházásával, a csatornázással pedig az érdiek gazdagodtak; az uniós beruházás révén a korábban 20 százalékban csatornázott megyei jogú város ebben az évben száz százalékban csatornázottá vált, jelentősen növelve ezzel az érdi ingatlanok értékét.

Érden a reálbérek nem csökkentek, hanem – a megyei jogú városok között a legnagyobb mértékben – 13 százalékkal nőttek a KSH adatai szerint.

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő-jelölt sokat tett ezért a városért: alpolgármesterként részt vett a csatorna-program kidolgozásában, a mintegy 40 milliárd forint uniós pályázati pénz megszerzésében, országgyűlési képviselőként sikeresen képviselte az érdieket. Ennek köszönhető például, hogy megnyithattuk végre a szocialisták által csak pénznyelőként használt városi sportcsarnokot.

Mi, érdiek, szeretjük ezt a várost, szeretünk itt élni. Örülünk a város fejlődésének, és tisztában vagyunk a gondokkal, a teendőkkel. Nincs szükségünk arra, hogy Bajáról vagy a XIII. kerületből  mondják meg, hogy mit kell tennünk.”

Címkék