Új sportág mutatkozott be Diósdon februárban, a Nippon Zengo, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A Zengo-t mindenkinek ajánlja a stílus kitalálója, aki többször hangsúlyozta ,hogy a háziasszonyokat is szeretnék megcélozni. Diósdon szerdán és vasárnap tartják a foglalkozásokat.

Hasonló tartalmaink:

A Nippon Zengo- Építsd újra önmagad!”- szól a jelmondata a legújabb japán eredetű küzdősport-aerobiknak, melynek magyar, lefinomított változatát Sihahn Brezovai Sándor,  6 danos karatemester találta ki 2007-ben. A stílus Szentesről indult hódító útjára.

Napjainkra már 4000 tagja van a rendszernek. Tavaly ősszel a Fitbalance rendezvényen sikeres bemutatót tartottak, ezt követően pedig rohamosan nőni kezdett a Zengo népszerűsége.

A háziasszonyokat is szeretné megcélozni a kyokushin karate alapokra épülő küzdősport aerobickal a Nippon Zengo megálmodója.

Az edzésen egy magasabb szintű önvédelmet sajátíthatnak el az oda járók, valamint fogyasztó és zsírégető programot is tartalmaz egy-egy másfél órás foglalkozás.

A foglalkozásokat a Diósdi Sportcentrum Pacsirta utcai sporttermében tartják. Szerdán 17 óráról 18. 30-ig, pénteken pedig 18.30-tól este 20 óráig.

Címkék