Az Érd és Térsége Szennyvíz-elvezetési és Szennyvíztisztítási Önkormányzati Társulás akkreditációt hirdet végzett mérnökök számára. Hogy milyen elvárásoknak kell megfelelniük a mérnököknek és milyen feladatuk lesz az akkreditációt követően, arról Simó Károly, az Érdi Csatornamű Társulat elnökhelyettese adott tájékoztatást.

Hasonló tartalmaink:

A lakosok számára a csatornázási projektben ajánlott szakember segítségét igénybe venni, de ezt a szolgáltatást csak akkreditált mérnöktől kérheti – hangsúlyozta Simó Károly. Az akkreditációs folyamat során a mérnökök megismerkednek azokkal az elvárásokkal, amelyeket az Üzemeltető támaszt a házi bekötések műszaki megfelelőségével szemben és megismerik a szükséges dokumentáció elvárt tartalmát és formáját is – tette hozzá Simó Károly, az Érdi Csatornamű Társulat.

Jelenleg 55 akkreditált mérnök van ebben a projektben, de márciusban és áprilisban rákötési dömping várható, így ehhez további mérnökök munkájára van szükség. Simó Károly hangsúlyozta, hogy érdemes minél előbb felkeresni a szakembereket.

Az akkreditált mérnökök neve és elérhetősége a társulat honlapján megtalálható.

Címkék