Az ÖTHÉT Egyesület és az Érdi Fidesz Zöld Tagozat néhány héttel ezelőtt indított útjára egy kampányt, a diósdi Balogh Bogika gyógyulásáért. A környező települések is csatlakoztak az akcióhoz, amelynek fővédnöke dr. Aradszki András országgyűlési képviselő. A Diósdon eddig összegyűlt műanyag kupakok ellenértékét kedden délután adták át a családnak.

Hasonló tartalmaink:

A Balogh Bogika gyógyulásáért szervezett kampány még mindig tart. A keddi napon azt az összeget adta át a családnak Makai Ferenc, az ÖTHÉT Egyesület elnöke, Bada Zoltán az Érdi Fidesz Zöld Tagozat elnöke, dr. Aradszki András országgyűlési képviselő és Spéth Géza Diósd polgármestere, amely a Diósdon összegyűjtött kupakokból összegyűlt, és amelyet magánszemélyek, polgármesterek és dr. Aradszki András országgyűlési képviselő is adományozott. Az akció több településen zajlik.

Az adományozók Bogikát is meglátogatták, a  hogyléte felől érdeklődtek a szülőktől. A kislány gyógyulásának reményében egy doboz legót adott át a családnak Szuna Ferenc, egy játékokat forgalmazó webáruház vezetője.

Címkék