Újabb mérföldkőhöz érkezett Tárnokon a csatornázás. A napokban ugyanis Szolnoki Gábor polgármester átadta az első rákötési engedélyt, ezzel elkezdődött a teljes belterületi csatornázás végső szakasza a településen. Az ünnepi eseményen részt vett dr. Aradszki András országgyűlési képviselő is.

Hasonló tartalmaink:

A csatorna kivitelezési munkálatai 2012 augusztusában a Köztársaság utcában kezdődtek meg Tárnokon, így nem véletlen, hogy a II. számú szennyvízöblözetben kezdődött meg az engedélyek kézbesítése is. Az első rákötési engedélyt, a Tárnoki Önkéntes Tűzoltó Egyesület vezetője, Kóti József vehette át Szolnoki Gábor, polgármestertől. Az engedélyhez gratulált dr. Aradszki András országgyűlési képviselő és Cseresnyés Attila, a vízközmű társulat elnöke is.

Would you like to replay the video?

A rákötést csak akkreditált mérnökök igénybevételével lehet megtenni – hívta fel a figyelmet Szolnoki Gábor polgármester.

Az engedélyeket a lakók folyamatosan, ütemezetten vehetik majd át, utána 90 napjuk lesz a rákötésre. A rákötési engedélyeket nem postai úton küldik ki, azokat a vízközmű társulat munkatársai személyesen kézbesítik minden háztartásnak.

fotók: Boros Sándor

Címkék