A Sportcsarnok és a birkózó csarnok átadását követően március 8-án szombaton az Érdi Városi Uszodában is átvágták a nemzeti színű szalagot, ezzel hivatalosan is megnyitotta kapuit a létesítmény. A megnyitón részt vett többek között dr. Aradszki András országgyűlési képviselő, T. Mészáros András polgármester, és Kiss Norbert ifjúsági és sportügyekért felelős helyettes államtitkár.

Hasonló tartalmaink:

A pest megyei csapatbajnokság első fordulójával nyílt meg az Érdi Városi Uszoda, március 8-án, szombaton. A nyitó ceremónián köszöntötte a résztvevőiket T. Mészáros András polgármester, dr. Aradszki András országgyűlési képviselő, valamint Kiss Norbert helyettes államtitkár is. A beszédeket követően átvágták a nemzeti színű szalagot, ezzel hivatalosan is átadásra került a létesítmény.

Would you like to replay the video?

Aradszki András elmondta, hogy hosszú küzdelem után sikerült megnyitni az uszodát. Hozzátette, hogy a város komoly pénzeket mozgósított annak érdekében, hogy sikerüljön átadni a létesítményt, de a kormány is 800 millió Ft-tal járult hozzá ahhoz, hogy a sportkomplexum végre az érdieké legyen. Majd szó volt a létesítmény hosszú távú működtetéséről, finanszírozásáról és elmondta, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy fennakadás nélkül tudjon üzemelni az uszoda.

Elismeréssel beszélt a létesítményről Kiss Norbert, ifjúsági és sportügyekért felelős helyettes államtitkár mellett az esemény díszvendége Egerszegi Krisztina, ötszörös olimpiai bajnok, örökös magyar bajnok úszónő is.

fotók: Boros Sándor

Címkék